reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa to zdradz mi jeszcze hodowlane imie twojego pupila :) a ta hodowla to wasza, czy hodowcy od ktorego macie pieska?? Ja wlasnie dzis i jutro mam wystawy, ale niestety, tesciowie w PL, maz do pracy, wiec z wystawy nici.... czasami przerasta mnie to ze nie moge sobie poprostu wyjsc i zrobic to co chce.

Hodowcy
nasze psiaki to Adox i Basniowy Clifford Basniowy Noody i w szczeniakach COOKIE MONSTER:)

reklama
mazia Gratulację zębola :)

Ostatnio mało się udzielałam, ale ręce pełne roboty, od wczoraj Natalka nie ma apetytu i humorek mniejszy, a dzisiaj stan podgorączkowy 37,5, mam na dzieję, że to na zęby i nic jej nie bierze, nie dawno skończył się katar.
Pytanie do mamuś dwu latków i starszych dzieci, nie wiem co z moim synem się dzieję!! Normalnie jest nie grzeczny jak nigdy, w sklepie płacz wszystko chce, robi sceny, w domu się nie słucha, wszędzie lata, czy to taki wiek?? Obawiam się, że tak, ale czasami już brak mi sił na jego pomysły, po za tym jest nie grzeczny również w stosunku do Natalki :/

wamano dopiero teraz usuwamy bo nasza poprzednia lekarz rodzinny uważała że wyleczy ja homeopatią i dopiero jak zmieniłam lekarza po urodzeniu Franka dostałam skierowanie do laryngologa i idziemy wreszcie. Podobno po operaji słuch ma się poprawić. Zobaczymy co będzie. A ślub miałbyć 13listopada ale będzie na Boże Narodzenie ze Chrztem, bo tak nam nie chcą ochrzcić Frania :( bez ślubu kościelnego. ale jestem padnięta, ale w domu błysk. Dzieci lekcje odrobiły i mamy weekend :) Franio raczkuje :) i trzeba go pilnowac jak oka w głowie. Non stop by jadł.

Witam! jejku co za noc:( pobudki, placz i cyc az mi pokarmu braklo:( Teraz dopiero zasnela, ciekawe na jak dlugo??
Ostatnio jest jakas dziwna, nie chce byc ani chwili sama, tylko na raczkach albo stac:( Az mnie rece w nocy bolaly od noszenia tego slodkiego ciezaru. Ciekawe czy to przez zabki...... ale ja tam nic nie widze:(

Moj pies wczoraj zagryzl sasiadowi 2 kury!! Co za szatan!!!!!!!! Ale sasiad ma za swoje bo ich nie pilnuje, tylko laza po moim podworku!

A może to skok rozwojowy, na pewno to tylko chwilowe:-)

Witam weekendowo:)
Wszystkim szkarbom zycze dużo zdrówka :)
Moje malenstwo męczy stasznie sie z tym katarem-noc koszmarna do tego moj K kolejny dzien w parcy na 12 godz + 2 godz dojazdu i w nastepnym tygodniu ma na nocki od 18 do 6 rano!!! ale co ztego jak caly dzien bedzie odsypial:/ Qrna podobno idzie sroga zima i maja nawał parcy na bazie bo sparowadzaja arktyczne paliwo!!!! Masakra i ja sama caly czas:(

Yra dostalam zwolnienie do konca nastepnego tygodnia i moj powrót do parcy przesunął sie z 30 listopada na 5 grudnia i musze jakos tyle zwolnien wykombinowac by powrot przesunac po nowym roku-boze nie wiem jak ja to zrobie:/ a tak apropo to gratuluje kolejnych ząbków u Jasia:)

Tak mysle o wadze mojej córci !! Qrcze a ile wasze dzieci przybieraja na wadze teraz?? Qrna tyle nowych produtów dostaje - ale fakt je pol sloiczka obiadku bo jak wiecej dostenie to od razu zwrot jest:/ i moze dlatego tak jej kiepsko z tyciem!! Pojecia nie mam:(

Do tego ida nam kolejne zęby bo ślini sie na potęge- szyja jej gnije od nawału sliny :/

Nasza mała przez 12 tyg. przybrała 1230g czyli jakieś 103g. tygodniowo. Z jedzeniem poza cycem to u niej niebardzo. Mały słoiczek obiadku czasem pół słoiczka deserku. Na kaszkę nie dała się namówić.:-)
Na pewno będzie ok. Nie martw się:-)

ja na chwile mam niedziele zjazdowa wiec nauka i malo czasu:p:p

Chcialam sie pochwalic ,ze mamy 1 zabka dzisiaj sie wyklul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jestem dumna z mojego synka.BYlam tak szczesliwa :D hehe skakalam do gory:D

Gratulacje!!!:-)

a ja spadam pod prysznic.

reklama
a ja mam nerwy : moje dziecko zjadło mleko a następnie je zwróciło i już więcej nie chce jeść i nie wiem czy mam dawać czy zostawić do rana bo pewnie wtedy się dopiero obudzi na jedzenie. kurde ona z tym rzyganiem to na zawołanie je ma, muszę powiedzieć o tym naszemu pediatrze.
a jutro Julka ma urodziny , 6 lat temu jechałam na porodówkę rodzić moją pierworodną :)
miłego wieczorku życzę :)

Do góry