reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie!

polka trzymam kciuki za Oliwke!Bedzie dobrze...

Marciaa wspolczuje Nikiemu....Oby szybko mu to przeszlo....On chyba zawsze Ci cos lapie, co?

U nas pogoda typowo jesienna-deszcz. Ale i tak chyba wybiore sie do centrum, dawno nie bylam. A Mlody wczoraj to byl placzliwy i marudny jak nie wiem. Zazdroszcze dzieciaczkom co z latwoscia przechodza zabkowanie!

Udanego Dnia!

polka_84 nie martw sie operacja, Pat mial ja 1,5 roku temu i tez sie tak strasznie martwilam, po operacji nawet dostal goraczke i spedzilismy dodakowe 2 doby w szpitalu. Ale po operacji jak dotad zachorowal tylko raz, slyszy duzo lepiej, nawet czasami zatyka uszy bo twierdzi ze za glosno. Widze ze u Ciebie sie dzieje, a kiedy macie chrzciny i slub koscielny? Razem robicie? i czemu tak pozno usuwasz migdalki corci? wczesniej lekarze nie zauwazyli? mysle o tych zmianach w uszacg... czy lekarz powiedzial ze sa nieodwracalne czy jest szansa, ze jednak bedzie ok?

fajne te domki z "Krajobrazy"

yra245 gratulacje perelek :) szybko sie wykuwaja :)

Polcia popsula mi sie w nocy, budzi sie co chwilka i jak juz ktoras mama tu pisala, przekreca sie na brzuszek i zaczyna robic grzbiety kocie i plakac, ze sie przekrecila. I tak potrafi co 10-15 minut od 2 do 5 rano. Normalnie zombie ze mnie. A wczesniej budzila sie tylko raz w nocy. Jak ja tesknie za takimi nocami. No nic kochane milych snow.

aa Marciaa i jak psiak na wystawie sie spisal?? jaka hodowla? maja stronke?

Wama hodowla www.diabelskierozdroze.eu

wystawa w nd w Miastku a potem jedzie nad morze do Ustki. Moze uda nam sie skonczyc championat PL:)

Witam! jejku co za noc:( pobudki, placz i cyc az mi pokarmu braklo:( Teraz dopiero zasnela, ciekawe na jak dlugo??
Ostatnio jest jakas dziwna, nie chce byc ani chwili sama, tylko na raczkach albo stac:( Az mnie rece w nocy bolaly od noszenia tego slodkiego ciezaru. Ciekawe czy to przez zabki...... ale ja tam nic nie widze:(

Moj pies wczoraj zagryzl sasiadowi 2 kury!! Co za szatan!!!!!!!! Ale sasiad ma za swoje bo ich nie pilnuje, tylko laza po moim podworku!

Witam! jejku co za noc:( pobudki, placz i cyc az mi pokarmu braklo:( Teraz dopiero zasnela, ciekawe na jak dlugo??
Ostatnio jest jakas dziwna, nie chce byc ani chwili sama, tylko na raczkach albo stac:( Az mnie rece w nocy bolaly od noszenia tego slodkiego ciezaru. Ciekawe czy to przez zabki...... ale ja tam nic nie widze:(

Moj pies wczoraj zagryzl sasiadowi 2 kury!! Co za szatan!!!!!!!! Ale sasiad ma za swoje bo ich nie pilnuje, tylko laza po moim podworku!

Akurat będzie na rosół na niedzielę ;)

Cisza jak makiem zasiał na forum.
Mój dzieć odsypia nieprzespaną noc, a ja nie, bo ktoś musi mu obijadek ugotować.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w ten ładny słoneczny ale zimnawy dzien.Nocka ok,Bartus obudził sie o 7 wypił mleczko,pogadał sobie prawie do 8 i zrobilismy sobie drzemke do 9.Teraz Bartus tez drzemkuje.

Ciepłego dnia życze:)

reklama
Witam weekendowo:)
Wszystkim szkarbom zycze dużo zdrówka :)
Moje malenstwo męczy stasznie sie z tym katarem-noc koszmarna do tego moj K kolejny dzien w parcy na 12 godz + 2 godz dojazdu i w nastepnym tygodniu ma na nocki od 18 do 6 rano!!! ale co ztego jak caly dzien bedzie odsypial:/ Qrna podobno idzie sroga zima i maja nawał parcy na bazie bo sparowadzaja arktyczne paliwo!!!! Masakra i ja sama caly czas:(

Yra dostalam zwolnienie do konca nastepnego tygodnia i moj powrót do parcy przesunął sie z 30 listopada na 5 grudnia i musze jakos tyle zwolnien wykombinowac by powrot przesunac po nowym roku-boze nie wiem jak ja to zrobie:/ a tak apropo to gratuluje kolejnych ząbków u Jasia:)

Tak mysle o wadze mojej córci !! Qrcze a ile wasze dzieci przybieraja na wadze teraz?? Qrna tyle nowych produtów dostaje - ale fakt je pol sloiczka obiadku bo jak wiecej dostenie to od razu zwrot jest:/ i moze dlatego tak jej kiepsko z tyciem!! Pojecia nie mam:(

Do tego ida nam kolejne zęby bo ślini sie na potęge- szyja jej gnije od nawału sliny :/

Ostatnia edycja:
Do góry