reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej Marcóweczki :-)

Dzięki Stwórco za sobotę ! Ten tydzień dał mi w tyłek ... po taaakiej przerwie ciężkie są początki :no::no::no:

Antoni śpi - idę pod prysznic i ogarnąć otoczenie swe :happy2:

reklama
Witam weekendowo:)
Wszystkim szkarbom zycze dużo zdrówka :)
Moje malenstwo męczy stasznie sie z tym katarem-noc koszmarna do tego moj K kolejny dzien w parcy na 12 godz + 2 godz dojazdu i w nastepnym tygodniu ma na nocki od 18 do 6 rano!!! ale co ztego jak caly dzien bedzie odsypial:/ Qrna podobno idzie sroga zima i maja nawał parcy na bazie bo sparowadzaja arktyczne paliwo!!!! Masakra i ja sama caly czas:(

Yra dostalam zwolnienie do konca nastepnego tygodnia i moj powrót do parcy przesunął sie z 30 listopada na 5 grudnia i musze jakos tyle zwolnien wykombinowac by powrot przesunac po nowym roku-boze nie wiem jak ja to zrobie:/

Tak mysle o wadze mojej córci !! Qrcze a ile wasze dzieci przybieraja na wadze teraz?? Qrna tyle nowych produtów dostaje - ale fakt je pol sloiczka obiadku bo jak wiecej dostenie to od razu zwrot jest:/ i moze dlatego tak jej kiepsko z tyciem!! Pojecia nie mam:(

Do tego ida nam kolejne zęby bo ślini sie na potęge- szyja jej gnije od nawału sliny :/
kochana moja Pola też słabo przybiera na wadze: zjada bardzo ładnie, morfologia i inne badania są ok. miesięcznie jak przybierze 300 dkg to jest dobrze, nie przekroczyliśmy jeszcze wagi 7 kg. ale wiesz jak kupiłam sinlac taki produkt dla alergików i dzieci słabo przybierających na wadze, podaję to do zupki małej. spróbuj może z czymś takim. a jak wyniki wyjdą dobrze to może taką ma urodę :) nie martw się będzie dobrze

też mamy gosci :) tesciow ;-)
Niko już ok widocznie coś nie tak było z mleczkiem ale co..przecież swieżo otwarte było. Dałam na obiadek samą marcheweczkę i wszamał aż miło i nie zwrocił :))
spadam na kawkę. Miłego weekendu :)

Witam! Do nas tez mieli przyjechac rodzice moi ale jednak za tydzien przyjada. Kornelka spi wiec mam chwile odpoczynku a maz w polu bo juz tesciowa go pogonila zeby pole zaoral czy cos tam... I siedze sama zaraz ide pranie rozwiesic. Mam pytanko czy ktos z was moze robil mieszkanko ze strychu? zmienial dach troche podwyzszal i w srodku wykanczal? Bo my mamy zamiar i chcemy sie zorientowac ile mniej wiecej by to moglo kosztowac...

A co tu taka cisza??

A gratuluje yra nastepnego zabka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marciaa to zdradz mi jeszcze hodowlane imie twojego pupila :) a ta hodowla to wasza, czy hodowcy od ktorego macie pieska?? Ja wlasnie dzis i jutro mam wystawy, ale niestety, tesciowie w PL, maz do pracy, wiec z wystawy nici.... czasami przerasta mnie to ze nie moge sobie poprostu wyjsc i zrobic to co chce.

ja na chwile mam niedziele zjazdowa wiec nauka i malo czasu:p:p

Chcialam sie pochwalic ,ze mamy 1 zabka dzisiaj sie wyklul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jestem dumna z mojego synka.BYlam tak szczesliwa :D hehe skakalam do gory:D

reklama
Do góry