reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie

Mazia i E_kord gratuluję ząbka :-)
Katrinka spóźnione życzenia dla Krzysia STO LAT!!!
Polusia buziaki dla Julci z okazji 6 lat!!!
Ccaroline dużo cierpliwości, ale i stanowczości. Ja do dziś pamiętam jak mój młodszy brat urządzał sceny w sklepach, oczywiście mama we wszystkim ustępowała :sorry: Pewnie nie jest to łatwe zapanować nad dwulatkiem, także powodzenia.
Marela szczerze mówiąc wybraliśmy płytki z promocji (podobno wycofują kolekcję). Nie wiem, czy znasz firmę Pilch. Oni mają fabrykę i sklep firmowy jakieś 10 km od mojej miejscowości. Niestety na ich stronie nie znalazłam już tej kolekcji, nazywa się Teksas.

Mój syn dzisiaj spał bardzo niespokojnie. Od 1 w nocy co chwilę wstawałam, bo on przez sen obracał się na brzuch i ćwiczył przemieszczanie :sorry: Jezu, jak nauczy się już dobrze raczkować, to będzie mi przez sen ćwiczył chodzenie??? W sumie wczoraj już spory kawałek się przemieścił po podłodze. Idzie mu to coraz lepiej. Jestem z niego dumna. Tylko żeby w nocy spał!

Życzę miłej niedzieli :tak:

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
ale zimno- u nas - 4 stopnie o 7 rano było, matko idzie już zima:(
Julka bardzo dziękuje za buziaki i życzenia, jeju jak ten czas leci. niedawno taka malutk była jak Pola a tu już panna taka. biedna jeszcze się pochorowała-kaszel okropny i po domku musi w maseczce chodzić aby nie zarazić małej. dziś popołudniu robimy wypad do restauracji na obiadek urodzinowy , prezent myślę że się jej spodoba bo kupiłam jej głowę lali barbi - salon fryzjerski a ona uwielbia czesać :)
mała wczoraj wieczorem jak zwróciła całe mleko tak przespała do rana do 7:30bez pobudki a bałam się że wstanie w nocy głodna a tu nic.
e-kord gratulujemy zębolka :)

cc muzisz być teraz cierpliwa, wyrozumiała ale i stanowcza. u nas ten bunt też był, później jak mała 4 lata no i teraz też niestety jest. ale dasz radę kochana :)

miłej niedzieli życzę i ciepłej :)

witam i ja :)

asia najbardziej podoba mi się jak napisałaś

"Mój syn dzisiaj spał bardzo niespokojnie. Od 1 w nocy co chwilę wstawałam, bo on przez sen obracał się na brzuch i ćwiczył przemieszczanie Jezu, jak nauczy się już dobrze raczkować, to będzie mi przez sen ćwiczył chodzenie??? "

haha to ci dobre, mały urwis :)

Ja nie wytrzymalabym tak dlugo z taka wiadomoscia i wygadalabym sie wczesniej:p

Jak Tymi był w brzuchu mieli się dowiedzieć po urodzeniu, ale brat nalegał, abym rodzicom powiedziała. A tajemnic potrafię dotrzymać ;)

Gratuluję nowych ząbków dziecinkom

U nas dalej pusto w pycholku, ale wczoraj zaczął gadać blablabla, mamamama itp. Śmiałam się cały dzień.

Witajcie!!!!

mazia e-kord gartulacje zabka!!!

polusia buziaki dla Julci!

katrinka spoznione buziaki dla Krzysia!!!!

polka rzeczywiscie dziwne z tymi chrzcinami...

U nas tez nocka nieprzespana, chyba maly skok idzie, bo tylko rece i rece. Nigdy wczesniej tak nie mial....Nawet na rekach mi usypia, co nigdy sie nie zdarzylo....

Milej Niedzieli!!!

Dzien Doberek :-)

U nas nocka ok,spalismy do 7 Bartus wypił tylko 60ml mleczka,ale po 9 wypił jeszcze 140ml,teraz sobie drzemkuje.A ja dostałam ciote bezbolesną.Pogoda ładniutka ze słonkiem,ale spacerek zakazany a mnie cos kreci w nosie.

polusia duze buziaczki dla Julci z okazji 6 lat duzo zdrówka:)
e-kord gratuluje zębolka:)

Dobrego dnia życzę:)

my juz od jakiegos czasu uzywamy pieluszek 4+, no i wczoraj bylam na zakupach i kupilam pieluszki 4+ ale dla chlopakow no i z deka sie zdziwilam jak sie je zaklada :) wsadza sie jak majtki, wydaje mi sie ze malemu powinno byc w tym wygodniej dzisiaj mu juz zalozylam, ale ciezko jest mu je zalozyc bo on strasznie fika nogami :)

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy :)
Polusia 100 lat córeczce!! zapisałam się na tą stronę streetcom, powiedz mi, czy tam wystarczy ankiety wypełniać? I co do tej pory Ci przysłali?
Co do katalogu firan, na prawdę mają fajne rzeczy, w mieście mamy ich sklep.

SIemka
my od pół godzinki nie śpimy - a szkoda bo jeszcze bym poleniuchowała :-D:-D:-D
młody wierci mi się za plecami na łóżku a mnie się ruszyć nie chce...

Cc... jesteś już na Ducanie? jak Ci idzie?
ja od jutra sie za zabieram za Ducana :-D

Dukan jak na razie dobrze :) przez 5 dni schudłam 3 kg :) na razie czuję się napuchnięta dostałam @ i krwawię jak po porodzie :) Zważę się po 10 dniach i powiem o wynikach :) Gosia trzymam kciuki :) Dukan wciąga :D

edit:

katrinka to pieluchomajtki, różnią się podobno wkładką w środku, dla dziewczynek jest w innym miejscu, a dobre są dla dzieci, które chodzą :)

Do góry