reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka mamuski i dzięciątka:)

My sie wyspali wstalismy o 7.30,teraz ja pije kawke a Bartus bawi sie na macie.Za chwile przyjedzie szwagerka popilnowac maluszka a ja zmykam do miasta na małe zakupy.Pogoda ładniutka słoneczna ale zimno brrrrrr.

Dobrego dnia:)

reklama
Witajcie;)
u mnie za oknem też mglisto i szaro więc zobaczymy jak będzie pogoda.
myszowata ja dziś też beż chleba bo też wczoraj nie kupiłam :( więc na śniadanko będzie chyba jogurt albo płatki z mlekiem.
ja dziś ambitny plan mam: poukładać w szafach, i schować już rzeczy letnie a wyciągnąć cieplejsze.
zaraz zrobię obiadek i wypiję sobie kawusię :)
mcgosia super że szmery zanikają, dobrze że wszystko w porządku :)

miłego dnia kobietki :)

hejka
u nas powitanie dnia o 6. :)
U nas 15 stopni :)) Niedlugo mykamy na spacerek. :))
mcgosia-extra, ze z Mikiego serduszkiem dobrze.
Też mam ambitny plan zrobic porzadki w szafach ale co z tego wyjdzie....
ehh..zgubilam piersionek zarecyznowy zsunal mi sie z palca gdzies:(((((

Witamy sie i my:)
U nas nocka super. Jedna pobutka o 3:) Oby tak dalej! Teraz Ola znow sobie drzemie a ja mysle o myciu okien ale pewnie na mysleniu sie skonczy bo strasznie zimnooooo, ale slonecznie, wiec spacerek napewno bedzie!
Mcgosia Super ze z serduszkiem lepiej!!!
Marciaa napewno sie znajdzie!
Milego dnia wszystkim!

heloł :-)

wczoraj naskarżyłam, że Ol nie mówi, a dzis od rana mama i mama :-)

oooo już cos nie tak, ale zła i sie drze!
więc do potem! :-)

Siema:-D
wstaliśmy po 8... babcia jak zwykle pokrzyzowała mi plany bo Miks miał dostać butle i jeszcze podrzemać do 10 no ale nie uprzedziłam jej i mi go rozbudziła :tak: muszę własne porządki tu wprowadzić hehe

Mikuś usnął teraz wiec pewnie z pół godzinki mam jeszcze czas, także obejrzę sobie modelki bo mama tego nie ogląda ech:baffled:...będę musiała sobie TV do pokoju kupić i w ogóle meble zmienic - no ale to pod koniec roku hihi:-D

reklama
hej Marcóweczki :)

Szybciutki skok na BB wykonuje - Maleńswto na macie leży ja cappuccino piję. Poczytam co tam u Was słychać dopóki Antoni mi pozwala zajmować się czymś innym niż on ;)

Do góry