naughty&happy
Mama Antoniego :D
My też dzisiaj zaliczyliśmy park leśnych niespodzianek.
Grześ zachwycony i strasznie zmęczony.
A może gdzieś tam się spotkałyśmy ? :-):-):-):-)
heheh może może ... A jaki kolor ma Grzesiowy wózek ?
Hejka dziewczynki, ja oczzywiście na momencik nocną porą.
Yra Dziękie wielkie za namiary!!!! Od dawna marzyłam o takim wypadzie z M, planuję zrobić mu niespodziankę i nie mówić mu do samego końca gdzie pojedziemy a myślę o listopadzie. Marcel zostanie z dziadkami a rodzice będą mieli romantyczny wypad. Te oferty specjalne bardzo atrakcyjne, jeszcze raz wielkie dzięki.:-) A swoją drogą powinnaś jakąś prowizję od nich otrzymać za tą reklamę.
Dziewczyny z Poznania dajcie znać jak będziecie realizować jakieś spotkanko, ja jak najbardziej się na to piszę.
U nas wszystko oki, kupiliśmy dziś nowy telewizor, mały dostał ciuszki od babci i dziadka, weekend udany.
To na tyle. Dobranoc.
Jestem za :-):-):-) Może na recepcji będziemy mówić, że jesteśmy z polecenia yry ???
A ja czekam na pediatrę. Musiałam zamówić wizytę z lux-medu, bo nasza przychodnia jest taka porąbana, że przez najbliższy miesiąc będzie pediatra tylko w czwartki przez 3 godziny
U nas pediatra zdecydowanie średni - stosunek do dziecka "handlowy" ... na zasadzie klienta. "Następny proszę" Zupełny brak zaangażowania. Na wszystkie problemy skórne zapisują Oilatum, Emolium i Atoperal Zaleta - przychodnia dosłownie za oknem
Marcóweczki powiedźcie mi proszę czy (i kiedy) smarujecie dziąsełka maścią znieczulającą ?