reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
czesc dziewczynki. U nas piękna pogoda, spacerujemy póki się da. Wiecie... nie dociera do mnie że od czwartku do pracy. szykujee sie ostatnio dlatego nie pisze. Mam nadzieje że damy radę bo bardzo się boje. PS dziękuje za miłe komentarze :)

kochane moje zwracam sie do Was w nietypowej sprawie :)
kojarzycie firmę
Voź meble - to ta firma od mojego pudełka co klikamy, zaproponowali pomoc dla Ani tylko pytanie jeżeli możecie to pomóżcie: potrzebujemy propzycji w jaki sposób miała by wyglądać pomoc dla Ani a co my jako bb możemy dla nich.
dzięki za pomoc :)

polusia co do pomocy to może warto by samą Anię zpytać co jej by było potrzebne najbardziej, może wyprawka solidna, wózek, fotelik itp...sama nie wiem, a co do tego co my dla nich...hmm...nie wiem kto jest właścicielem portalu bb, ale moze warto by wystarać się jakoś o darmową reklamę na stronie na przykład

Polusia, może coś takiego jak w tym programie "Wielkie metamorfozy", który jest na TVN Style - tam przerabiają domy różnych potrzebujących rodzin, odnawiają, meblują, itp. Można by to jakoś fajnie opisać i taką historię zamieścić na portalu i może jakaś gazeta by się zainteresowała. Bo zwykłą reklamę to każdy sobie może wykupić przecież i to nie kosztuje jakoś znów bardzo dużo (sama wiesz najlepiej ;)

A mój Bartus jest marudny juz 4 kupke zrobił,płacze non stopa teraz spi i mam nadzieje ze sie zbudzi do kapieli.

A ja juz spakowałam rzeczy synka i moje:(

Ostatnia edycja:
Madzia trzymam kciuki będzie wszystko dobrze, już niedługo będzie wszystko za Wami, życze Wam teraz dużo sił a Bartusiowi dużo zdrówka i przesyłam mega buziaka :biggrin2:

Mój Ol jak zwykle dziś marudny i oczywiście nie w sosie do jedzenia, mocz na posiew z ledwością udało nam się złapać, teraz tylko czekamy na wyniki jutro ma być ogólny a w środe posiew. Strasznie dziś ciumka wargi chyba dziąsło górne ją swedzi, aż bidulka sobie przygryzła warguszke :-( teraz będzie kompiel i lulki ;-) oby udało jej się wcześniej usnąć.
Miłego wieczorku :tak:

reklama
Do góry