M
myszowata
Gość
iza niby podwyższona temp jest jednym z objawów ciąży, ale mierzysz ją stale? po ona powinna utrzymywać się na takim poziomie od owulacji jeśli ma świadczyć o ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy w kropelkach 1 dziennie 3 krople, najlepiej na nocto chyba jakiś żart??
polusia jak masz podawać ten zyrtec?? też go mam to bym podała Olkowi, może pomoże na ten jego zakitolony nosek.
mamy w kropelkach 1 dziennie 3 krople, najlepiej na noc
Niestety nie. Mamy 2 pediatrów, jeden (a raczej jedna) przyjmuje we wtorki, środy i piątki, a druga właśnie w czwartki. No i ta pierwsza poszła na urlop na miesiąc. Kiedyś jej nie było 3 miesiące, bo miała złamany obojczyk...to chyba jakiś żart??
Cześć dziewczyny
Polusia cieszę się, że wyjazd się udał. Zdrówka dla Poli!
Wszystkim chorym dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Moni27 wszystko będzie dobrze.
Czytałam gdzieś, że park leśnych niespodzianek mają zamknąć. To tak blisko nas, a jeszcze tam nie byliśmy. Może warto się przejechać, póki jeszcze ten park istnieje.
U nas dziś piękna pogoda. Wróciłam z zakupów, Szymcio był w tym czasie z babcią. Teraz śpi, a jak wstanie idziemy na spacer.
Za tydzień do pracy. Ale to zleciało!
Trzymajcie się!