reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry dziewczynki :)
nocka okropna Pola dostała straszny katar, ale na szczęście nie ma nic na gardle. lekarz dał tylko zyrtec w kroplach i zobaczymy co dalej. teraz też strasznie marudzi, nie chce jeść :( mleka zjada 100 ml.
ja też się coś kiepsko czuję, kurcze jeszcze po tym Wrocławiu się pochorujemy.
najbardziej zadowolona z wycieczki jest Julka, wczoraj cały dzień szukała wrocławskich krasnali, udało jej się tylko 25 a jest ich 173 szt. już zaplanowała że jak Pola podrośnie to pojedziemy i będą szukały razem i wtedy znajdą wszystkie.
ogólnie stwierdzam że Wrocław nie ma klimatu takiego jak np. Kraków, ludzie siedzą w knajpkach ale tak jakby im ktoś kazał.

a w parku leśnych niespodzianek byliśmy w zeszłym roku i bardzo nam się podobało :)

miłego i słonecznego dnia życzę

reklama
Dobry dzień!
U nas nocka nawet niezła, pomimo, że Olek ma mega katar. Kupiłam mu wczoraj nasivin, to mu troszkę go wysusza, Euphorbium w zasadzie nic nie dawało, a biedak się mtak męczy, że aż mu łzy same ciekną od tego kataru. Jak jest na plecach to mu to spływa do gardła:// Poczekam do środy i jak nie będzie poprawy to idę do lekarza.
Co do płci, to ja żadnych przeczuć nie miałam, ale imiona mieliśmy wybrane tylko dla chłopaka - jeśli chłopak to Aleksander lub Wojtek, z dziewczyną był problem, później jak znaliśmy płeć to wpadliśmy na to, że jeśli byłaby to dziewczyna to nazwalibyśmy ją Joanna.

hejka:-)no i mamy kolejny tydzień, ale ten czas goni, chwila moment i będą święta, prawdę mówiąc już się ich doczekać nie mogę:-)mój tata już opowiada jak to nauczy Frania strącać ozdoby z choinki:-)a noc u nas oki, śniadanko też, widzę, że kaszkę z łychy chętniej je niż mleko z butli no i ok:-)
pozdrawiam i dużo słonka na dziś Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas jersliby byla dziewczynka to Kalinka.Chlopczyk mialbyc do samego konca Antos,ale w niedziele przed cc,ciagle slyszalam imie Jan.To w tv to w gazecie no jakies przesladowanie..I po cc dalam Jan.Ale byla niespodziewajka.

Co do wyjazdow ja polecam Pensjonat Bania - BIAŁKA TATRZAŃSKA - WITAMY - Białka Tatrzańska, wakacje, narty oraz szkoły narciarskie w Tatrach, narty w Białce, imprezy integracyjne dla firm, domy wczasowe, apartamenty w Białce Kaniówka, Kotelnica, Zielony Szałas, spły jesli ktos lubi gory,swietna baza wypadowa w Tatry i pieniny.Bylismy 3 tyg temu.

Witajcie :)
ja już w domku , trochę szkoda bo było fajnie ale jednak najlepiej iu siebie w domku i w swoim łóżeczku.
uciekam do łóżeczka jestem taka zmęczona, jutro wszystko opiszę i Was nadrobię:)
spokojnej nocy mamusie, dzieciaczki i fasolki :)
Super, że już jesteście i się nie pochorujcie!!!!
Witam dziewczynki my wróciliśmy wczoraj wkońcu do domku :tak: teraz może uda nam się na dłużej zakotwiczyć :tak:
Moja Ola niestety wciąż bardzo mało je :-( jutro robimy jej posiew i badanie moczu bo niestety przy zakażeniu układu moczowego często dzieciaki nie maja apetytu, a dla niej było by to fatalnie, znów czekał by nas szpital :-(. Trzymajcie kciuki oby z siuśkami było oki :tak: bo ja już chyba nie dała bym rady 5 raz być w szpitalu z malutką :-( psycha ostatnio mi siada, jakoś mi smutno bo moje dzidzi do tej pory ładnie jadło a teraz każde karmienie równa się płacz, wypychanie smoczka i zjedzenie raptem 60 ml ehhh szkoda gadać.
Miłej nocki dziewczyny.

Wszystko będzie dobrze!!!

Co do testu, pierwszy robiłam tydzień przed miesiączką i już była bladziutka druga kreska, drugi w dzień miesiączki i już była mocniejsza!! :) Imiona dzieciom wybieraliśmy jak poznaliśmy płeć :)

U nas zapowiada się ładna pogoda, jeszcze gdyby nie ten wiatr, czeka mi wypad do przychodni, banku i zusu.

Natalka w nocy co chwilę się budzi, podejrzewam zęby, a ja wogóle się nie wysypiam :/

Miłego i słonecznego Dnia życzę!

A ja czekam na pediatrę. Musiałam zamówić wizytę z lux-medu, bo nasza przychodnia jest taka porąbana, że przez najbliższy miesiąc będzie pediatra tylko w czwartki przez 3 godziny :angry:

to chyba jakiś żart?? :szok:

polusia jak masz podawać ten zyrtec?? też go mam to bym podała Olkowi, może pomoże na ten jego zakitolony nosek.

reklama
Do góry