reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka:)

U nas nocka super,Bartus sie przebudził przed 5 na mleko i potem niemógł zasnąc,ale spalismy do 8.

Dzisiaj bylismy na spacerku.M dzwonił do szpitala i operacja jest przesunieta na srode a we wtorek przed południem mamy sie wstawic beda robic badania.

Dziewczyny dziekuje za dobre słowa:)

reklama
witajcie drogie Koleżanki :) jej ja ostatnio nie wiem jak się nazywam :) tyle na głowie. U nas dziś niby słońce ale zimno :( koniec mojego ukochanego lata. Ale Franus nadal korzysta i wyleguje się we wózku przed południem. W ogóle powoli udaje mi się ustalić stały rytm dnia z pomocą książki Tracy Hogg "Zaklinaczka dzieci" :) Franko powoli odstawiany od mamy mleka a właściwie poprostu ograniczam ilość karmien moim mlekiem . Dostaje od dziś Nan 2R dwa razy dziennie i raz Nan 2 i 3razy moje :) zupke i deser :) Niedawno wciągnął 210ml i padł :) zresztą cała trójka śpi.

Witajcie kochane moje:)
pozdrawiam z Wrocławia :) ale miałam podróż z moimi dziewczynami:) jedna mała nudziła tak że myślałam że wysiądę i na nogach pójdę,a druga większa też: bajki oglądała i marudziła kiedy dojedziemy . ale udało się, pogoda fajna tylko troszkę chłodno-nie będzie już chyba lata:)
madziajestem z Wami całym sercem kochana, dawaj znać co tam słychać u Was.
lecę Was poczytać i może coś tam skrobnę do Was :)

a Ol z kolei jadła dzis dużo. o 17 kaszka z owocami, a już po 19 marudziła o butlę. teraz śpi, ale juz 2 razy budziła się z płaczem :-(

która to chciała kilogramy?? ja oddam tak z 5! nawet moge dopłacić!
no i tak właśnie rozmyślając o kilogramach- zaraz idę chyba ciastka piec, jakos mnie naszło po nocy ;-)

zdecydowałam, że z wiosną zacznę uprawiać warzywka, skoro mam juz kawałek "ogródka" :-) teraz rośnie tu tylko szczypiorek ;-)

Witajcie wieczorową porą,
u nas dzisiaj zabiegany dzień, bo M był w domu i tylko mi poprzestawiał dzień. Ale za to dużo dzisiaj zajmował się Lilą.
ze straszą córcią byłam na basenie i czuję sie już szczuplejsza;)
No nic poczytałam Was, może jutro coś napiszę, bo padam a raniutko na 8 znów na basen tym razem z Lilą.
Dobrej nocki!

Dzień doberek;-) zaczął się weekend:-) Nocka u nas spoko, Franek od 5 do 6.30 co jakiś czas budził się z płaczem - nie wiem czemu, ale smok pomagał. Teraz ogląda karuzelkę i gada coś do kumpli a ja wpadłam na bb i lęcę mu kaszkę szykować
miłego dnia Kochane
e_kord udanej wyprawy na basen
polusia tańcujcie, tańcujcie, tańcujcie
madzia Będzie dobrze!
Ionka marzę o własnym ogródku i bardzo Ci zazdroszczę
Marciaa u mnie niestety @ bolesna jak dawniej:-(

Dzien doberek kochane

My juz wyspani, maz do roboty polazł a ja jeszcze leże zreszta Dzieci tez bo zimno mi niesamowicie, ciagle jest mi zimno, to chyba przez ta diete. No ale co poradze. Zaraz trza wstac jakies sniadanko zrobic.

Chlercia wyszlabym sobie gdzies na dwor ale jak maly chory to nieee. A wogole pogoda u nas piekna a jak Sebi wyzdrowieje to pewnie sie pogoda zepsuje. Znajac moje szczescie.

Wiecie moze kiedy leci powtorka " Szpilki na giewoncie " ?? bo ja ostatnio zasnelam i nie ogladalam a chciałabym nadrobic.

Buziaki Mamuśki..
Miłego dnia

Witajcie :happy:

U nas od rana wariatkowo ;-) Naszej psince odbiło, piszczy, ciągle czegoś szuka. Mamy już teorię, że może jej się uroiło, że ma szczeniaki i to ich tak poszukuje :eek: Zwariowała nam sunia :shocked2:
Poza tym do teściów jednak nie jedziemy, bo P ma być jutro o 19 w szpitalu.

ja chyba znowu tylko 1 miesiąc. niewiem ale nie nadaję się na mamę cyckową niestety.

Ja też się wolę nie nastawiać, że coś z tego cycowania wyjdzie.

no i mamy sprawce mojego super samopoczucia- dostalam okresu- pierwszy raz po porodzie ;( kurcze a łudziłam się że jak będę karmić to nie dostanę tak szybko ;(((, no i juz przynajmniej wiem czemu tak mnie wczoraj wszystko denerwowalo itp .

To przynajmniej wiesz, co było przyczyną złego nastroju. Ja przed pierwszym @ byłam nieznośna i wszystko mnie wkurzało.

Pogodnego dnia :-)

reklama
Do góry