reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie Kochane
u mnie dzień jak codzień minął, poza tym, że Franko tak fajnie zaczął się w nas wtulać jak jest na rękach....słodko:-)
Nawet mój M mówi, że jak pierwszy raz tego doznał to aż się rozpłynął wewnętrznie:-)
No a ja zaraz lulu idę bo mnie sen bierze....
dobranoc mamusie, dzieciaczki i fasoleczki:-)

yra też nie nadaję się na cycową mamę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja tez oddam ;)- no z 10 reszta niech juz zostanie - na pamiąkę ;)

no i mamy sprawce mojego super samopoczucia- dostalam okresu- pierwszy raz po porodzie ;( kurcze a łudziłam się że jak będę karmić to nie dostanę tak szybko ;(((, no i juz przynajmniej wiem czemu tak mnie wczoraj wszystko denerwowalo itp .

Alana wieczorem przemeczylismy - nie spal 5 h i wkoncu padl o 20 ;) oby mu tak zostalo , bo zazwyczaj spi ok 17-18 ,1-2 h a potem zasypia ok 21- 22 . A dzis 21 a ja zmykam spac ;) - troche mam stresa ze przez to jutro mnie czeka pobudka z samego rana albo i w nocy. Muszę go przestawic na taki styl ;)))

Szkoda, ze nie moge przyjac dziewczyny! Ja w ciazy przytylam 20 kg i tak sie cieszylam, ze cos zostanie!!! Gdyby nie brzuch zaraz po porodzie to czulabym sie wspaniale w swoim ciele! Ale dlugo moja radosc nie potrwala- Ola wyssala wszystko!
Uciekam wziasc relaksujacy prysznic:p
Dobranoc!

ja karmilam 3,5 miesiąca, potem szybciutko przeszlismy na butle i szczerze chyba butla jest mi zdecydowanie wygodniejsza boje sie ze przy drugim dziecku jeszcze szybciej przejde na butle, chyba ze od początku jakos fajnie nam sie zgra to karmienie

witajcie
ja dzis nie mam czasu na neta
mały usnal o 18 i nie ma zmiaru sie obudzic chyba bedzie mial dzien dziecka i bedzie niekapany.
malo dzis zjad łeh....:(
znajomi wpadli posiedzieli, musiałam z Ł. jechac po towar i tak dzień minął z ranca bylam sobie humor poprawic i zrobiłam pazurki
mykam bo @mnie meczy :/
dobranocki

witajcie
ja dzis nie mam czasu na neta
mały usnal o 18 i nie ma zmiaru sie obudzic chyba bedzie mial dzien dziecka i bedzie niekapany.
malo dzis zjad łeh....:(
znajomi wpadli posiedzieli, musiałam z Ł. jechac po towar i tak dzień minął z ranca bylam sobie humor poprawic i zrobiłam pazurki
mykam bo @mnie meczy :/
dobranocki

o raju, a mnie @ nie będzie męczyła dość długo ;)
Wiesz,mój mały też dzisiaj niejadek, może to coś w powietrzu, a zasnął o 19.
uciekam do wyrka
dobrej nocki

reklama
Masz rację sylvionitko pierwsze 3 m-ce są najtrudniejsze, później już to czysta przyjemność i bardziej chyba musi się mama odstawić niż dziecko kiedy już przychodzi czas że odstawiamy dziecko od piersi.;-) Nic ciekawego już nie napiszę dziś na tym wątku to się żegnam. Dobranoc.

Madziu Trzymam kciuki za Was i Bartusia i jestem z Wami myślami bo pamiętam że jutro wybieracie się do szpitala. Buziaki.

Coś Frotka się dawno nie odzywała.

Do góry