reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wróciliśmy od lekarza, od razu połaziliśmy trochę, bo się rozpogodziło. Trochę wieje, ale ogólnie jest nawet ciepło.
A więc mamy siusiaka smarować neomecyną i rywanolem i próbować po kąpieli mu po trochu ściągać skórkę. Jak nie będzie lepiej, to dać antybiotyk, a jak gorzej to do chirurga:-(

marela może to jakaś chandra jesienna?? Ale przyznam się, że i mi się zdarzają takie dni, że jestem jak dętka i tak jakbym miała baby blues. Myślę, że to po prostu przemęczenie i pomimo tego, że kochamy swoje dzieciaczki to potrzebujemy czasem od nich trochę odpocząć:)

reklama
a ja nas pakuję. kurcze jadę tylko na 3 dni a tu tyle klamotów muszę zabrać. najwięcej oczywiście dla Poli, a najmniej dla siebie bo się nie zmieszczę już do walizki:) a nie będę brała nie wiadomo ile walizek. oby tylko pogoda była, bo jak będzie padało to co ja będę robiła? Julka to rozniesie to mieszkanie :)
marela może jakiś samotny wypad bez dzieciaka np do kina? nie martw się kochana ja też mam czasami takie dni że nic mi się nie chce na nic nie mam ochoty a dzieci to najlepiej żeby nie było, co nie oznacza że jestem złą matką, a może jestem ;-)

Ostatnia edycja:
No my po szczepieniu. Wrzasku było co nie miara, ale poszło. I tak waga piórkowa 7 kg, może nie za dużo ale przez 2 miechy przytyła 1,2 kg także nie jest źle. Gorzej z tym, ze mamy iść na kontrolę do okulisty bo Lilka niby ma zeza:( No nie wiem ja tam nie widzę, ale dla pewności pójdę.
No i w poniedziałek do żłobka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Pójdzie na razie na 30 min, no ale mam stracha.
Nic idę na kawkę.

a właśnie co do wagi, to go pediatra z ciekawości zważyła, no i Olek już waży 9155 :szok: w 2 tygodnie przytył prawie 40dkg... no i body i pajace, które niedawno kupiłam trochę większe, zeby ponosił są już przymałe na niego. To co ja mam kupować już mu rozmiar 9/12 miesięcy :confused:

Witam sie:)

Ja dzisiaj nie dozycia.Wypiłam sobie dwa piwka a czuje sie jakbym całą skrzynke wypiła.Bartus przed 1 w nocy sie obudził i dopiero zasnoł po 5.Tylko 4 godz spałam.Mój M jechał do miasta to mam czas na BB,Bartus drzemkuje.

Owlrene,Polusia,Ionka Mcgosia buziaczki dla solenizantów:)

Dziękujemy wszystkim mamom za życzonka i buziaki...
tego samego dla reszty solenizantów :-D

Byliśmy dziś u neurologa i wszystko jest super... asymetrii już brak, Miki niestety skopał panią doktor hihi:-D ale to dobrze - zobaczyła jaki ruchliwy.
Mamy tylko kłaść go jak najwięcej na podłodze aby już przymierzał się do raczkowania.:-D

reklama
a właśnie co do wagi, to go pediatra z ciekawości zważyła, no i Olek już waży 9155 :szok: w 2 tygodnie przytył prawie 40dkg... no i body i pajace, które niedawno kupiłam trochę większe, zeby ponosił są już przymałe na niego. To co ja mam kupować już mu rozmiar 9/12 miesięcy :confused:

ja juz kupuje na 9-12 bo moj dlugi jak tyczka
:)

solenizantom 100lat!
połroczku to kawał czasu a jak szybko zleciał :)

Do góry