reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam! Sliczny dzionek dzis. Bylysmy na malym spacerku. Ola dzis troche marudna:-( Zaczynaja jej odpadac strupki i zostaja po nich slady:szok: mam nadzieje, ze zejda!!!!
Ja tez mam ciezki dzien dzis, do tego jakiegos dola a na dokladke dostalam okres:wściekła/y:

Wszystkim solenizantom najlepsze zyczenia!!!! Ten dzien byl obfity w porody:-D

reklama
U nas pada :( pogoda okropna, a zapowiadało się ślicznie.

Dawid śpi mi drugą godzinę, córcia również, ale przebudziła się na chwilkę i śpi dalej, a ja zaczynam się nudzić.

Polcia robię szarlotkę :) myślę, że będzie pyszna.

Madzia spóźnione życzonka dla Bartusia z okazji 7 miesięcy :tak: dużo zdrówka, i trzymam kciuki za operacje, zobaczysz wszystko będzie dobrze :tak: no i najważniejsze że tatuś już wrócił, teraz będzie łatwiej :tak:

Gorące buziaczki i życzonka dla dzisiejszych solenizantów, bo widze że troszke ich jest - OwIrene, Polusia, Ionka, Mcgosia83 wszystkiego naj naj dla dzieciaczków :tak:

marela spokojnie to pewnie chwilowe przemęczenie, ja też ostatnio przechodziłam podobny okres, było ciężko ale dzięki Bogu przeszło samo - a co do samotnego wypadu to świetny pomysł mnie zazwyczaj pomaga, spacer, kino a może wyjście z koleżanką, czasmi chwila wytchnienia jest potrzebna żeby naładować akumulator

Moja Ola znów przechodzi strajk mleczny, szkoda gadać, niby jako zjada ale pierw z 15 minut musi pokrzyczeć i narobić larma ehhhh :-(, no i w nocy często budzi się z płaczem mam nadzieje że to przez ząbki, ale w razie czego po powrocie do domku musze zbadać mocz małej i zrobić posiew.
Wogóle ktoś mi dzidzie podmienił do 3 miesiąca jadła super a od 4 masakra, generalnie nic nie je ze smakiem, mleczko, kaszka, deserki, zupki żadna rewelka dla niej :-( mam wrażenie że będzie typowym niejadkiem

a właśnie co do wagi, to go pediatra z ciekawości zważyła, no i Olek już waży 9155 :szok: w 2 tygodnie przytył prawie 40dkg... no i body i pajace, które niedawno kupiłam trochę większe, zeby ponosił są już przymałe na niego. To co ja mam kupować już mu rozmiar 9/12 miesięcy :confused:

o ja Cie !!!!!!! ale wielkolud hehe moj jest tez duzy i wysoki i ubranka mu kupuje na rok/poltora dziwne te rozmiwarowki

U nas pada :( pogoda okropna, a zapowiadało się ślicznie.

Dawid śpi mi drugą godzinę, córcia również, ale przebudziła się na chwilkę i śpi dalej, a ja zaczynam się nudzić.

Polcia robię szarlotkę :) myślę, że będzie pyszna.

oooooooo mniaaaammmmm.....uwielbiam gotowac ,piec i wogole ale ciast to nie mam dla kogo piec moje chlopaki slodkosci nie lubia a ja az za bardzo wiec zamiast jednego kawalka ciasta zjadlabym cala blache

kupilam deserek banany dzika roza winogrona bobovity jakas nowosc i wcinał jak szlaony;OO
owocki to on lubi:)
dostalam @...heh mowilam, ze do piatku powinnam dostac :)
ide jesc kolacyjke kapac dzidziorka i pewnie was poczytam

e-kord mam nadzieje ze jakos sie naucze szybko wszystko ogarniac. Jak mlody jedzie do przedszkola i mam 2,5h dla siebie, z Pola oczywiscie, to i tak czuje sie jakby na chwilke ktos mi wolnosc oddal ;)

nesiaa ja mialam zamiar to zrobic na pol roczku, ale zostalam przeglosowana na "pozniej"

sylviontko moje gtarulacje :)

Madzia spoznione zyczonka dla Bartusia :) juz 7 miesiecy ma :)

mcgosia super wiesci :) napewno kamien spadl Ci z serca

polusia u was tez widze dobre wiesci :)

lece bo sie koncert zaczyna, pola zaczyna marudzic a sasiadki corcia spi i nie chce zeby zaraz dwie plakaly ;)

reklama
ja mam co prawda chlopaka, ale marzy mi sie corcia i co do kolczykow to ja raczej zaczekalabym az bedzie starsza i sama bedzie chciala przekłuc sobie uszki :)

Do góry