reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no wypoczynek wygląda super :)

a nasze lozka ciągle jeszcze nie przywiezione, czekamy juz 6,5 tygodni, mialy byc na 30 sierpnia ale ktos zawalil sprawe i zamowienie nie poszlo do produkcji, mialy byc po 2 tygodniach czyli wczoraj i cisza nikt sie nnie odzywa, mezus dzwonil wczoraj i maja dzis do 11 odezwac sie co i jak, juz mi troche twardo na tej podlodze spac

co do obicia, to moze i skora albo cos w tym stylu ekologicznego jest praktyczniejsze jesli chodzi o czyszczenie szczegolnie przy malych dzieciach, ale ja tego nie lubie bo jak sie siedzi i jest cieplo to caly czlowiek upocony i az ubranie mokre sie robi, dlatego nie kupuje takich obic, wole materialowe

reklama
czesc dziewczynki, pisze z młoda na kolanach, bo jak widzi kompa, to szału dostaje i tez chce popisac ;-)

dziekujemy za pamiec i zyczenia i rowniez zyczymy najlepszego Polusi, Owlrene, McGosi i maluszkom oczywiscie :-)

u nas wczorajsze zasypianie to była totalna porazka, na zmiane z M. nosilismy Ole, przez 2 godziny. nie wiem co sie dzieje, od 2ch dni tak ma :-(

fajne macie mebelki :-) my na swoje własne musimy poczekać jeszcze... a tymczasem mamy jakies używane, ale kupiłam narzuty i bedę wymieniać kolory ;-)

Mirosia, z Olkiem na pewno wszystko ok! kiedyś w żłobku jedno dziecko miało jakby różowe siki, a sie okazało, że to jakaś reakcja z nowymi pieluszkami (?) dziwne, ale tak było. a juz wszyscy zdążyli wymyślic jakieś śmiertelne choroby :-(

idziemy sie ubierac, bo ciagle w pizamach, dzis ładnie, ale tylko 13 stopni, wiec czeka mnie jeszcze walka z czapka...

Blu no całe szczęście, ze już z Adasiem lepiej. Bo powiem Ci, że ja o takim schorzeniu nie słyszałam, bo moja lekarka pewnie niedouczona jest.
Spoko, ja też wcześniej nie słyszałam ;) Tzn 3 miesiące temu o tym już wspominała jak Adaś chorował, ale wtedy nam się udało. Pewnie nie wszyscy lekarze używają takich specjalistycznych terminów, ale objaw na pewno jest znany.

Czarnuszka, a co w ciąży jesteś ? :D:D
Myszowata pochwal się mebelkami jakie kupiliście :)
Wszystkim solenizantom Buziaki :)
Polusia poproszę jakiś fajny i sprawdzony przepis na szarlotkę :)

U nas nocka taka sobie, mała się budziła 3 razy, nie wiem czy kiedyś jej przejdzie, Dawidek przesypiał całe noce gdy miał pół roczku, ale każde dziecko jest inne :) Pogoda ładna, później wybieramy się na spacerek.

Miłego Dnia życzę!
Nie ja nie...ale moja siostra jak sie okazuje jest hehe 3 dziecko ...porażka

Super zestaw ja tez takichce i wlasnie czerwony, kocham czerwony kolor

OwIrene, Polusia, Ionka i Mcgosia83 buzioki wielkie dla Maleństw :-):-):-)

Antoni zasnął przed momentem. Pogoda cudowna ! Wywiesiłam tonę prania na dworze :-) Wstawiłam następne - może wreszcie zmieszczę się w koszu z następnymi pomarchewkowymi ciuszkami ;-)

Idziemy po eko marchewkę do sklepu ze zdrową żywnością a reszty warzywek na ryneczku poszukamy.

Jak jest taka pogoda to chce się wszystko ! :tak::tak::tak:

to może chociaż idź śmieci wyrzucić :sorry2: 3mam kciuki za Sebusia :-)

Dodałam photy Antoniego do galerii - a teraz już zmykam ogarnąć siebie a potem kuchnie.

Jeeezu przy takiej pogodzie nie jechać na windsurfing toi grzech ! Wiaterek idealny i to słonkoooo - eh ... może za rok :(

OwIrene, Polusia, Ionka i Mcgosia83- wszystkiego naj naj dla dzieciaczków.

Dziewczyny a ze mna cos nie tak - normalnie ledwo żyje, nie bierze mnie zadne chorubsko, ale czuje sie jakbym przechodzila baby blues( 6 miesięcy za późno ) . Jestem okropnie zmeczona :no:, wszystko mnie denerwuje i mam wrazenie ze nie daje rady :no:, mama moja bawi malego nieraz caly dzien i przeszczesliwa i niezmordowana a ja przez ostatnie dni - to po 2 h mam dosc :no:, pogoda super, ładnie slonko świeci a ja mam wszystko gdzies, wszystko mnie denerwuje, w domu nie posprzatane a za tydzien chrzciny :-(, jeju to musi przejsc , az mi sie plakac chce.

a i przyszla ta czapa - za ktora dalam komentarz 5 min po zakupie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
a my wyszliśmy na spacerek bo było piękne słońce a wracaliśmy już w ulewie:wściekła/y:mam nadzieję, że to nie pogłębi kataru Franka:zawstydzona/y:
marela 3mam kciuki za szybkie dojście do siebie, a może potrzebujesz jakiejś odskoczni od codzienności, może zrób sobie jakąś przyjemność i nastrój dobry i siły wrócą

Do góry