reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
nasze meble
IKEA | Sofy z pokryciem z tkanin | Fotele z pokryciem tkanym | EKTORP TULLSTA | Fotel
IKEA | Sofy z pokryciem z tkanin | Sofy 2 osobowe | EKTORP | Sofa dwuosobowa
kolor jasnobrązowy - można wybrać z listy i się pokaże
czarnuszka nie robiła tego badania

dziewczyny przed chwilką Franko wykonał na macie swój pierwszy obrocik z brzuszka na plecy i upadł z takim impetem na podłoże i był ryk, myślicie, że nic mu się nie stało? aż huk był tak upadł, niby na macie leżał, ale....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czarnuszka, a co w ciąży jesteś ? :D:D
Myszowata pochwal się mebelkami jakie kupiliście :)
Wszystkim solenizantom Buziaki :)
Polusia poproszę jakiś fajny i sprawdzony przepis na szarlotkę :)

U nas nocka taka sobie, mała się budziła 3 razy, nie wiem czy kiedyś jej przejdzie, Dawidek przesypiał całe noce gdy miał pół roczku, ale każde dziecko jest inne :) Pogoda ładna, później wybieramy się na spacerek.

Miłego Dnia życzę!
bardzo proszę:
3 szklanki mąki,
1/2 szklanki cukru,
3/4 margaryny,
3 łyżeczki proszku do pieczenia,
3 żółtka,
3 łyżki śmietany 12%,
cukier waniliowy,
Wszystko razem mieszamy i zagniatamy ciasto, przekrawamy na dwie części z czego jedna większa druga mniejsza. tą mniejszą wkładamy do zamrażalki. resztę układamy na blaszce, na to ścieramy na grubych oczkach jabłka, ja daję ok, 10 szt dużych kwaśnych jabłek. układamy na ciasto i posypujemy cynamonem( ja dużo bo u mnie uwielbiają). na wierzch jabłuszek ubijamy piankę z białek jakie nam zostały dodajemy cukier i kisiel. układamy na wierzch. potem ścieramy na grubych oczkach ciasto z zamrażalki. pieczemy ok 50 min w temp. 180 stopni.
u mnie przepadają za tym ciastem zwłaszcza moja Julka:)

Myszowata mebelki śliczne :) a co do Franka myślę, że nie powinno mu się nic stać, po prostu się przestraszył i stuknął, gratulację przewrotów!

Polusia dziękuję :) ale jaki kisiel w składnikach nie wymieniłaś ?:p

Myszowata mebelki śliczne :) a co do Franka myślę, że nie powinno mu się nic stać, po prostu się przestraszył i stuknął, gratulację przewrotów!

Polusia dziękuję :) ale jaki kisiel w składnikach nie wymieniłaś ?:p
dziki, pocieszyłaś mnie bardzo i co do Franka i co do mebli - bo ja oczywiście mam już dylemat czy to był dobry wybór.....

Mi osobiście się podobają, na pewno są mięciuchne, :) ale przy dzieciach polecam skórkę, gdy coś się wyleję czy wybrudzi przecieram i jest ok :) ostatnio Dawid nam popisał długopisem!! I odmyłam, z materiału byłoby trudniej, takie mebelki mamy

abra-zdjecie.php

a moje dziecko mi chyba podmienili zawsze na ladnie sam zasypial a ostatnine dwa wieczory to jakis koszmar lezy steka, nie moze sam zasnac, dopiero mascia posmaruje dziąsla i utule to zasypia, wczoraj tak dlugo plakal i nie moglam go uspokoic, to chyba przez ząbki, widac juz biala kropeczke, ale nic nie slychac na lyzeczce, chyba teraz najgorszy etap i dlatego taki maruda jest

ccaroline bardzo fajny i elegancki ten Wasz komplecik:tak:stylowy:tak:Masz rację co do plam, dzieci i mebli w związku z tym, więc te co kupiliśmy zostały też wybrane pod kątem tego, że mają zdejmowane pokrycia i można je prać w pralce:-)

dziewczyny przed chwilką Franko wykonał na macie swój pierwszy obrocik z brzuszka na plecy i upadł z takim impetem na podłoże i był ryk, myślicie, że nic mu się nie stało? aż huk był tak upadł, niby na macie leżał, ale....

Olek jak się pierwszy raz obrócił z brzuszka na plecy to też był płacz, bo jezcze w dodatku głowa mu poleciała na grzechotkę, ale myślę że bardziej ze strachu niż z bólu;)

reklama
Do góry