Y
yra245
Gość
ja też nie robiłam bety hehe w pierwszej ciąży latałam szalałam a teraz wszystko spokojnie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo proszę:Czarnuszka, a co w ciąży jesteś ?
Myszowata pochwal się mebelkami jakie kupiliście
Wszystkim solenizantom Buziaki
Polusia poproszę jakiś fajny i sprawdzony przepis na szarlotkę
U nas nocka taka sobie, mała się budziła 3 razy, nie wiem czy kiedyś jej przejdzie, Dawidek przesypiał całe noce gdy miał pół roczku, ale każde dziecko jest inne Pogoda ładna, później wybieramy się na spacerek.
Miłego Dnia życzę!
dziki, pocieszyłaś mnie bardzo i co do Franka i co do mebli - bo ja oczywiście mam już dylemat czy to był dobry wybór.....Myszowata mebelki śliczne a co do Franka myślę, że nie powinno mu się nic stać, po prostu się przestraszył i stuknął, gratulację przewrotów!
Polusia dziękuję ale jaki kisiel w składnikach nie wymieniłaś ?
dziewczyny przed chwilką Franko wykonał na macie swój pierwszy obrocik z brzuszka na plecy i upadł z takim impetem na podłoże i był ryk, myślicie, że nic mu się nie stało? aż huk był tak upadł, niby na macie leżał, ale....