reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka
U nas w końcu słoneczko...moze wyjdziemy na spacer bo katar Franka jakby już nie istniał:-) Nocka spoko, M skręcił meble, ok, ale doszłam do smutnego wniosku, że nasze mieszkanie nie jest urządzone tak jakbym faktycznie chciała:baffled: To chyba mniej więcej tak jak powrót od fryzjera i konkluzja, że to co widzimy w lustrze nas niezadawala:no:
OwIrene, Polusia, Ionka, Mcgosia83 moc buziaków dla dzieciaczków:-)
asia zdrowia i szybkiego powrotu do domku dla Twojego męża:tak:

Miłego i ciepłego dnia Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzieńdoberek!!
U nas nocka okropna, Olek się często budził i płakał nie wiem czemu. Ja nie mogła spać przez tego jego siusiaka, jeszcze naczytałam się w necie i wogóle już prawie osiwiałam:/ Na szczęście udało nam się zapisać na 12 do pediatry. Boże żeby się tylko udało bez interwencji chirurgicznej:(
Pogoda nie wiadomo jaka u nas, wieje, trochę się wcześniej przejaśniło, ale teraz znowu pochmurno, chodniki mokre, więc coś pada. Mam nadzieję, że się przejaśni do południa, bo Ł nie zostawił mi samochodu i jak ja w deszcz pójdę do lekarza..

madzia spóźnione życzonka dla Bartusia!! Jejku mój Olek za niecały tydzień też 7 miesięcy konczy.... Rany ten czas to tak leci, że nie wiem.
Oczywiście najlepsze zyczonka dla dzisiejszych półroczników:))

kurna u nas wiercą nad nami od wczoraj masakra normalnie!!! Właśnie wiercenie nas obudziło.. Olek nie wyspany i marudzi. Wczoraj w dzień to prawie wogóle nie spał przez to wiercenie i tłuczenie (któś remontuje łazienkę i skuwają chyba płytki). On i tak mało śpi w dzień, a teraz to wogóle nie da się tu spać. Czasem własnych myśli nie słyszę...

O nieeeee!!!!!! jeszcze coś pod moimi oknami tną, jakieś płytki zmieniają czy coś, ja zwariuję, a Olek ze mną!!! Najgorsze jest to, ze nie możemy zmienić pokoju, bo w drugiej części mieszkania jest szpital, szwagier z gorączką w jednym pokoju zdycha, a w drugim siostra z 3-miesięczną córką (też chore obydwie zresztą). Ł też coś już podziębiony, my z Olkiem narazie jeszcze się trzymamy.

Olek juz strasznie marudzi, więc spróbuję go uśpić jakoś w tych warunkach... Jeszcze pogoda do d.. więc nawet na spacer się bardzo nie wyjdzie, żeby się w wózku może wyspał... zwariuję normalnie!!!

Witajcie!

polusia ionka owlrene mcgosia buziaki dla Waszych dzieciaczkow!!!!

polusia widzisz, nic powaznego z Pola, troche cwiczen i zacznie sama szybko chodzic...

blu
dobrze,ze chorobsko szybko mija!

mirosia wspolczuje...oby jak najszybciej skonczyli z tym remontem...

asia szybkiego powrotu do zdrowia M

e-kord oj wiem z ta prochnica, ale co ja zrobie jak mi nie wypija tej wody?wczoraj znowu probowalam i nic...wypil ze 20 ml, a na pewno byl spragniony bo potem przyssal sie do piersi...a piersi nie chce dawac w nocy za czesto, bo chce odzwyczaic, a wiem, ze on budzi sie, zeby sobie possac....wiec soczki zostaja, ale i tak trzymam sie, zeby nie dawac za duzo, max 200 ml na dobe

Milego Dnia!

Dzień dobry
Ale mam kacora !!!!!!!!!! wczoraj te urodziny brata meza byly i żem sie schlała troche hehe.
Ide polezec jeszcze

Solenizantom ogromne buziaczki !!!!!!!

zrobiłam dwa testy...nie bedzie dzidzi...eh..

O nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee szkoda :)

Mój M jest w Pl czeka na lotnisku na swojego brata i za nie całą godzinke bedzie w domu tak sie ciesze nie moge sie doczekac.2 miesiace sie nie widzielismy.Mój synus spi a w lodówce piwko sie chłodzi super :-)

Madziusia super !!!!! no i mimo to ze wiekszosc bedziecie w szpitalu to i tak lepiej niz mialabys byc tam sama

Witajcie,
Wczoraj wieczorem zaczęłam już pisać ale Lilka budziła sie co chwilę i odpuściłam. wczoraj niespodzianka dostałam @. Szkoda koniec laby. I dziś już mnie brzuch boli. Jak ja tego nie lubię. Łeeeeeeee.
Polusia dobrze, że lekarz poinstruował Cię co i jak z Polą. Myślę, że Twojej spryciuli tej rehabilitacji dużo nie będzie trzeba;)
Blu no całe szczęście, ze już z Adasiem lepiej. Bo powiem Ci, że ja o takim schorzeniu nie słyszałam, bo moja lekarka pewnie niedouczona jest.
Marciaa nic się nie martw, młodziutka jesteś i na dzidzie jeszcze masz czas. Nic straconego. Buźka.
Heronek ja na temat picia w nocy to powiem Ci tyle, że z moja starszą córcią cuda robiłam, żeby nie piła w nocy mleka z piersi, a ona nic tylko chciała pić. I jak odpuściłam to nie wiadomo kiedy po prostu przestała sie budzić, a jak budziła się to wystarczyło przytulenie i spokój. Poza tym dzieciaki mają dopiero pół roczku więc i tak w nocy sie budzą, nawet niektóre na mm. Sama nie wiem jak Lilka to zrobi, ale czas wszystko pokaże i dzieci same wybiorą. Nawet duży wpływ może mieć wyjazd, zmiana klimatu itp.

Owrlene, Polusia, Ionka, Mcgosia 100 lat dzieciaczkom!

A my jeszcze dzisiaj na szczepienie. Ciekawa jestem wagi Lili.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Czarnuszka, a co w ciąży jesteś ? :D:D
Myszowata pochwal się mebelkami jakie kupiliście :)
Wszystkim solenizantom Buziaki :)
Polusia poproszę jakiś fajny i sprawdzony przepis na szarlotkę :)

U nas nocka taka sobie, mała się budziła 3 razy, nie wiem czy kiedyś jej przejdzie, Dawidek przesypiał całe noce gdy miał pół roczku, ale każde dziecko jest inne :) Pogoda ładna, później wybieramy się na spacerek.

Miłego Dnia życzę!

Do góry