reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witajcie,
nocka wiarę, nad ranem cos z sie gmeral i jęczał teraz znowu usnał i pewnie pokima 1,5h- standart:)
znowu pogoda kiepska, dzis jedziemy do pradziadków a co dalej to sie okaze:)
weny tez brak

ja w nocy dawalam herbatkę w nocy i bylo ok

Madzia ucaluj Bartusia!!!
Polusia koniecznie daj znać
Iionka gratulujemy zębów

Witajcie,
u nas nocka dobrze jakos, spali obaj jak kamienie no ale z ranca...Sebki zasmarkany kaszle niesamowicie, jakies chorubsko do nas przybylo, skocze dzisiaj do lekarza bo i tam mamy z malusim szczepienie,
ja padam na ryj tez mnie cos chyba bierze.
Na dodatek brat K ma dzisiaj urodziny i zapraszam nas do "garażu" na impreze , jestem umowiona z koleznka na wyjazd wieczorny do miasta na kolacje i piwko ale bede musiala odwolac skoro ten chory i te urodziny a szkoda bo mieszka w anglii i rzadko jst PL:-( no nic dzieci wazniejsze.

Dzien Dobry Kochane:)

U nas nocka ok,spalismy do 7 potem mleczko i ja wstałam po 8 a Bartus drzemkuje,ale pewnie tez sie zbudzi.Pogda wietrza deszczowa siedzimy w domku.

ionka witaj i gratuluje zębolków i nowych umiejętnosci:)

A mój smerf konczy dzisiaj 7 miesiecy jak ten czas szybko leci:)

Dobrego dnia:)

buziaki dla Bartusia, jeden z najstarszych marcowiątek :-D;-)

heronek... wydaje mi się, że nie powinnaś dawać Redankowi soku w nocy - w końcu soki są słodkie i rozbudzają, dodają energii:sorry2:

madzia wszystkiego dobrego dla Bartusia. Buziaczki :laugh2:

wody juz mi nie chce ( a histerii w nocy nie chce), a herbatki tutaj lub w UK tez sa z cukrem, wiec co za roznica?a jak dam sok, to wie, ze cyca nie dostanie, i mniej ssie, nie zauwazylam, zeby sie bardziej rozbudzal jak dam sok czy piers, nie ma roznicy...no i dluzej mi spi, wiec rezultat jest :-)

Czesc wszystkim tym malutkim i tym wiekszym:)
U nas nocka ok, mysle, ze byloby jeszcze lepiej gdyby nie to, ze Ola nie mogla zrobic kupiki:( Wszystko przez to, ze tak malo pije. Nie wiem co z tym zrobic:(
Ionka gratulujemy zabkow i nowych umiejetnosci Olenki!
Polusia powodzenia!
Madzia84 wszystkiego naj dla Bartusia!!!! Ale z niego juz duzy chlopiec:)
Blu zdrowka dla Adasia!!
No i zdrowka dla wszystkich chorych!!!!!

dzięki za miłe powitanie :-)
i za gratki :-)

u nas te zęby dwa na raz wyszły, jeden dzień był tragiczny, no ale odpukać juz w miarę ok ;-)

noc okropna, no Ol ostatnio budzi się co chwila, nie może zasnąć i wyje :zawstydzona/y: dziś spałam 4 godziny, młoda może z 6. myslałam, że pośpi dłużej rano, ale gdzie tam: 7:20 pobudka :dry:
zaczęła mi jeśc okropnie dużo, może to skok? :baffled:

życzę zdrówka dla wszystkich chorowitków! :-)

100 lat dla Bartusia! :-)

reklama
Do góry