madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A Bartus cos płaczliwy jest,przed filmami nie mogłam go uspokoic całe policzki mokre od łezków zasmarkany niewiem moze mu cos sie przysniło,teraz spi ale zal mi go było to sie rozpłakałam razem z nim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki uciekam do łóżeczka,
jutro rano jadę do poradni rehabilitacyjnej z Polą, trzymajcie kciuki aby było dobrze. dam znać wieczorem co nam powiedzieli.
spokojnej nocki życzę
Zwężenie oskrzeli, jak przy astmie, tylko u nas w wyniku infekcji.blu na czym polega to co stwierdzono u Twojego synka jeśli mogę spytać?
Skąd ja znam te wydatki a ile się zjeździłam za wymysłami np.musiał być klej magic do zerówki pędzelek do malowania szczeciniak. Po za tym składki np. Na dzień chłopca ach temat rzeka...dziś odebraliśmy mundurek do 1klasy. Były też zawody na roweraciż pobliskim lesie Franio był kibicować. Dziś jadł i jadł a najbardziej mu przypadły do gustu biszkopty. Teraz śpi po 180kaszki łyżeczka i 110mleka mojegodziewczynki dziękuję za klikanie w pudełko , dla Ani to bardzo ważne
a ja dziś na zebraniu byłam u Julii i pani bardzo ją chwaliła mino tego że sama jedna a 14 chłopców w grupie to świetnie daje sobie radę. oczywiście dostałam też listę zakupów jakie mam zakupić do szkoły i już mnie boli kieszeń
Pola została z babcią i dała popalić ponoć teraz usypia ale pokazała co potrafi zjadła 210 mleka i zwróciła ale zrobiłam nową butle i zjadła 190.o już śpi
a ja oglądam m jak miłość