naughty&happy
Mama Antoniego :D
my mamy jutro neurologa i też się boje co powie... ostatnio stwierdziła że rehabilitacja pomogła i Mikiemu została tylko minimalna asymetria i że samo powinno się wyprostować... mam nadzieję że jutro powie że już wszystko ok.
na październik mamy wizytę u kardiologa... w czoraj podczas badania Mikiego pediatra zapytała mnie czy chodzimy do kardiologa bo słyszała szmer u małego... zlękłam się bo szmer miał zanikać a skoro go słyszała to pewnie coś poważnego:-( no ale w październiku się okaże
3mam kciuki za Mikiego. Nie zdawałam sobie sprawy, że musicie chodzić do lekarzy innych specjalności niż pediatria. Moja przyjaciółka co prawda biegała i do kardiologa i do neurologa ze swoją Maleńką ale ona generalnie lubi kontakt z lekarzem.
Chyba wybiorę się prywatnie do lekarza - słyszałam b. dobre opinie o dr Drzewieckiej (Śląsk). Lekarze u nas w przychodni mają podejście wybiórcze :-(
Wysłałam :-) dziękuję :-)Darmowa mapa darmowa mapa samochodowa, może któraś będzie zainteresowana;-)ja już dostałam
dziewczynki witam
ja tylko na chwilkę: byłam z Polą u neurologa, wszystko jest ok tylko mamy asymetrię na prawą stronę, co do obrotów to ma czas do 8 miesiąca jeżeli wtedy się nie obróci to jest coś niepokojącego. na tą asymetrię mamy ćwiczenia metodą Vojty czyli ucisk pewnych miejsc na ciele.
to na tyle zajrzę do Was później jak się odrobię
I oby tak dalej
U nas zimno, deszczowo i średnio wesoło. Antoni poszedł z Babcią pochodzić troszkę po deszczu - ja mam herbatkę z sokiem malinowym pod ręką i perspektywę 30 minut dla siebie :-):-):-)