M
myszowata
Gość
hej dziewczęta;-)u nas nocka b.dobrze. Franek przebudził się raz czy dwa ale smok załatwił sprawę. Spaliśmy razem do 7, więc fajnie. Mały już jakby nie miał obiawów przeziębienia, nic z noska nie leci, nie kaszle, ale podałam mu wit c i maść majerankową pod nosek. Nia ma dziś niestety apetytu, zjadł ledwo 90ml mm, ja za to czuję, że mnie ssie i muszę szybko coś zjeść.
Miłego dzionka Wam życzę:-)
blu dzięki za informację i życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia
polusia 3mam kciuki za dzisiejszy dzień i jestem pewna, że przekażesz nam same dobre wieści
ionka zastanawiałam się właśnie co u Ciebie, gratuluję ząbków i nowych osiągnieć ruchowych Oleńki, Franko też ma dwie dolne jedynki:-)
sylviontko z tego co się orientuję to w momencie urodzenia się drugiego dziecka wychwawczy, na którym przebywasz zostaje przerwany i zaczyna Ci się macierzyński
Miłego dzionka Wam życzę:-)
blu dzięki za informację i życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia
polusia 3mam kciuki za dzisiejszy dzień i jestem pewna, że przekażesz nam same dobre wieści
ionka zastanawiałam się właśnie co u Ciebie, gratuluję ząbków i nowych osiągnieć ruchowych Oleńki, Franko też ma dwie dolne jedynki:-)
sylviontko z tego co się orientuję to w momencie urodzenia się drugiego dziecka wychwawczy, na którym przebywasz zostaje przerwany i zaczyna Ci się macierzyński
Ostatnio edytowane przez moderatora: