reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zależy ile chcesz wykupić MB, tam masz cennik, myślę że starczy ci 3 GB to na tydzień - więc na miesiąc masz 12 GB więc masz full czego chcesz ściągnąć sms kosztuje ok 9 zł. i to jest abonament na miesiąc.

reklama
My z M też ściągamy z chomika i naprawdę można dostać wszystko. Jesteśmy fanami serii pamiętniki wampirów, po prostu uwielbiam ten serial. U nas go nie puszczają i ściągamy z chomika, w piątek rozpoczął się kolejny sezon. Z wyprzedzeniem mamy też zawsze usta usta także dziś obejrzę powtórkę:tak: No i w sobotę nie widzieliśmy mam talent także też już ściągnięte i czekam za powrotem M z pracy i będziemy oglądać.:tak:

Witajcie dziewczynki.

Polusia chodz nie pisze obowiazkowo klikam.Naprawde super akcja. dobrze ze sa wsrod nas takie dziewczyny jak ty:)

Gratuluje tez ponownym ciezaroweczkom.
Ja w zeszlym tygodniu mialam tez obawy ze jestem w ciazy(2 tygodnie spoznienia) na szczesie wczoraj dostalam okres i pomimo dotychczasowych wachan co do wkladki na czwartek umowilam sie na zalozenie Mireny bo juz nie chce wiecej takich nerwow.A w moim przypadku to za bardzo niebezpieczne nawet moj M chodz mial najwiecej zastrzezen powiedzial zebym zakladala.
Od razu zalatwie szczepienie Maksa bo ostatnio katarkowal i nie moglam zaszczepic na 6 msc.

POzatym musze sie pochwalic ze dzis dostalam od mezusia nowego laptopa i moze wreszcie bede mogla czesciej do was zagladac bo stary ciagle sie przegrzewal i nim was poczytalam to padal.

Co do zabkow to chyba moj Maks chyba jako jedyny z tych wczesniejszych dzieci nie ma zabkow.A meczymy sie juz od 3 miesiecy.

Czarnuszka co do zachowania dzieci i ich zlosliwosci to poczekaj do 6-8 latek i wtedy zobaczysz bo moje to naprawde czasem sa slodkie ale czasem to daja taka popisowe ze tesknie do czasow kiedy byly maluchami gdzie jedynym problemem bylo tylko siusianie i bezsennosc:)

A ja dzis jakas senna jestem i nawet kawka nie pomogla:(A do tego musialam czekac caly dzien w domciu bo M kazal mi czekac na kuriera bo u nas to tu roznie przyjezdzaja i poza przejazdzka do szkoly dzieci to caly dzien siedzielismy z Maksem w domciu a taka sliczna pogoda

tak tak na serio, moj od tych zasranych plesniawek dostal antybiotyk bo mial zapalenia gardla i krtani i do tego aftin i nystatyne do pedzlowania gardla na te plesniawy i mam w domu juz zapas tego aftinu kosztuje kilka zł wiec bardzo malutko i kupilam sporo na wszelki.Ale poki co narazie spokoj z tym okropienstwem.

moj tez mial plesniawki, po nystatynie, za ktora zaplacilam 20 zł, nie poprawilo sie, a po Aftinie ktory kosztuje niecale 2 zł przeszlo migiem.

dziewczynki dziękuję za klikanie w pudełko , dla Ani to bardzo ważne :)

a ja dziś na zebraniu byłam u Julii i pani bardzo ją chwaliła mino tego że sama jedna a 14 chłopców w grupie to świetnie daje sobie radę. oczywiście dostałam też listę zakupów jakie mam zakupić do szkoły i już mnie boli kieszeń :)
Pola została z babcią i dała popalić ponoć :) teraz usypia ale pokazała co potrafi zjadła 210 mleka i zwróciła ale zrobiłam nową butle i zjadła 190.o już śpi :)
a ja oglądam m jak miłość

Witajcie
O widzę, że nasze marcowiątka jakaś plaga pleśniawek dotknęła. Paskudne to to;(
Moja Lilka na razie śpi, ale od 20 już dwie pobudki były. Teraz posmarowałam jej dziąsła dentinoxem i spokój. Hmm zobaczymy na jak długo.
życzę zdrówka wszystkim dzieciaczkom i zmykam.
Pa!

reklama
blu na czym polega to co stwierdzono u Twojego synka jeśli mogę spytać?
polusia gratuluję dobrych wieści na wywiadówce i współczuję szkolnych zakupów

A ja tak tylko na moment, powiedzieć Wam dobranoc:-) Śpijcie dobrze:-)

Do góry