reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moj o 3 bajlando wzielam go do siebie do lozka :)))) daaawno tak nie spalismy ale widac ze woli swoj materacyk bo nasz za miekki
zjad ladnie siadanko na razie jest ok moze mial za suchow gardle...albo sie cos rozwinie podam mu jeszcze syropek
ja podalam morelę zobaczymy, jeszcze sliwka została :)

Witajcie

Mój Szymcio ten słoiczek gerbera z rybką dostaje co tydzień i bardzo mu smakuje :-D

Zapowiada się piękny dzień, chociaż prognozy na dziś nie były dobre. Zobaczymy. Mam nadzieję, że spacer się odbędzie.

Słonecznego dnia!

u mnie noc jak zwykle koszmar wstawałam z 10 razy z tym że za każdym razem ganiałam z 6 w tą i z powrotem bo marudził i smok dałam ten wypluł dałam wypluł i tak w kółko matko kiedy te mies. się skończą..

a te co dobrze spały to i tak wstawałyście kilkanaście razy by dać smoczek?

u mnie noc jak zwykle koszmar wstawałam z 10 razy z tym że za każdym razem ganiałam z 6 w tą i z powrotem bo marudził i smok dałam ten wypluł dałam wypluł i tak w kółko matko kiedy te mies. się skończą..

ja tak robie odkad dałam smoka. wiec smoczek widnieje na mojej czarnej liscie pod nr1!!!wstaje z 5 razy ...no i moj L tez bo czasem to nie mam siły. Czasem nie zdarze się polozyc i znowu ryk:) nic tylko czekac kiedy smoczek mu sie znudzi

u nas w ogóle smoczka nie ma w użyciu, wiem to dziwne ale mały nigdy nie był nauczony smoczka i niewie co to smoczek .

reklama
Witajcie,
no moja Lila jadła od 20.00 z 5 razy:crazy: Ciekawa jestem jak długo tak jeszcze będzie. A smoczek to ma do zasypiania i jak zasnie mocniej to juz go nie potrzebuje. jak moge Wam doradzić to przyzwyczajajcie, dzieci i jak zasną to im smoka wyciagnąć. Ja tak robię i to skutkuje. Radzę próbowac podczas drzemek w ciagu dnia to się przyzwyczają i ten smok nie będzie taki niezbędny.
Ja kończę śniadanie, ale Lila już kwęczy.
Miłego dnia!

Do góry