madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartus tez robi taki mostek.
Polusia super ze córusia tak fika widzisz ma tyle siły na szalenstwa
Polusia super ze córusia tak fika widzisz ma tyle siły na szalenstwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nestlepolusia widzisz! super, że mała zaczyna szaleć, to dobrze, że zdobywa nowe umiejęctności, a to co robi Twoja Pola mój Franek też robi, śmieje się, że robi mostek;-)a ta kaszka z lipą z jakiej firmy?
do 30 września
yra - kochana ludzie do mnie na pw piszą że oszukujemy i naciągamy ludzi, nie jest to miłe choć człowiek chce dobrze, ja tam Ani pomogę dalej ale udzielać chce mi się coraz mniej
czarnuszka zobacz na VoD w Onet.pl tam lecą programy TVNowskie, bo iPla jest Polsatowska ;-)
Dziewczyny czy wasze dzieci same się układają podczas snu?..Mój Mikulec ostatnio na boczku usypia i potrafi całą noc w tej jednej pozycji przespać.
i pytanie nr 2: Czy waszym dzieciom strzelają kości w kolanach?
Polusia - zwróciłaś uwagę, że ta kaszka jest z glutenem ?Witajcie wieczorem
dałam Poli na noc kaszkę 5 zbóż z lipą na lepszy sen, podobno jest wysoko kaloryczna. oby moje dziecko przytyło. Pola ma nową umiejętność: leżąc na pleckach podrzuca pupą do góry opierając się na nogach, śmiesznie to wygląda. wogóle taka dziś ruchliwa jakaś, może ten sinlac dodał jej powera.
kochana spała jak zabita, nawet nie kwękała przez sen a rano jak weszłam do niej do pokoju do usmiech od ucha do ucha. kapkę zrobiła normalną, brak wysypki. czyli kaszkę polecam bardzo, z tym że my jedliśmy już gluten na obiadek a teraz będzie na kolacjęPolusia - zwróciłaś uwagę, że ta kaszka jest z glutenem ?
Napisz jak Malutka ją przyjęła. Ja też zamierzam tą kaszkę podawać.