reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

candy mój synek od ostatniego szczepienia czyli od 21-go lipca nie śpi w swoim łóżeczku nawet minuty:crazy:zatem nawet jeśli się w nocy przebudzi to smoka daje jakby prawie na śpiąco bo się z łózka nie podnoszę, ale u nas jest tak, że jak Mały mocno zaśnie to wypluwa smoka i nie domaga się by mu go spowrotem włożyć, nad ranem jak już lżej śpi to wtedy potrafi coś pojękiwać i wtedy lekarstwem jest smoczek

reklama
Witam u nas nocka spokojna :) Natalka dwa razy pobudka , synio od dawna się nie budzi w nocy :)

Co do smoczków, Natalka ciumka troszkę, ale chyba niedługo zacznę ją odzwyczajać, później może być ciężko, Dawid nigdy nie chciał i nie mieliśmy problemu.

u nas w ogóle smoczka nie ma w użyciu, wiem to dziwne ale mały nigdy nie był nauczony smoczka i niewie co to smoczek .

ja nauczylam smoka jak przechodzilam na butelke, no i to byl blad.
Ale nie jest zle, w nocy wstaje tylko 2 razy jesc miedzy 23-24 i miedzy 3-4 w nocy. Pobudka miedzy 6.30 a 7.

Dziewczyny wczoraj dostalam pierwszy okres. Kurcze sobie myslalam, ze wcale tak bardzo nie boli i nie krwawie bardzo.
Ale to co jest dzisiaj to jest masakra. Juz jade na prochach i zmienialam juz podpaske, a minely dopiero 2 godziny odkad wstalam. Ehh...

Mamy kupujace odziez amerykanska dla starszych dzieci.. albo mamy orientujace sie w temacie.. co oznacza koncowka T w rozmiarach? np 4T, 5T.. kurcze kompletnie nie wiem na jakie to dziecko...

aaa.. no i w srode wazylismy 7720 :-)

monia jak interes :) ??

dzieki ze pytasz.
SUPER!!!
co prawda dopiero 4 dni, ale zarobilam juz na czynsz i oplaty i jeszcze troche zostalo.
Poki co wszystko inwestuje w towar, nie mam juz miejsca w sklepie gdzie wieszac, ale damy rady :-)

poki co wieksze zainteresowanie jest ubraniami dla dzieci niz ciazowymi. No , ale zobaczymy jak sie to rozwinie :-)

reklama
Do góry