reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

candy mój synek od ostatniego szczepienia czyli od 21-go lipca nie śpi w swoim łóżeczku nawet minuty:crazy:zatem nawet jeśli się w nocy przebudzi to smoka daje jakby prawie na śpiąco bo się z łózka nie podnoszę, ale u nas jest tak, że jak Mały mocno zaśnie to wypluwa smoka i nie domaga się by mu go spowrotem włożyć, nad ranem jak już lżej śpi to wtedy potrafi coś pojękiwać i wtedy lekarstwem jest smoczek

reklama
Witam u nas nocka spokojna :) Natalka dwa razy pobudka , synio od dawna się nie budzi w nocy :)

Co do smoczków, Natalka ciumka troszkę, ale chyba niedługo zacznę ją odzwyczajać, później może być ciężko, Dawid nigdy nie chciał i nie mieliśmy problemu.

u nas w ogóle smoczka nie ma w użyciu, wiem to dziwne ale mały nigdy nie był nauczony smoczka i niewie co to smoczek .

ja nauczylam smoka jak przechodzilam na butelke, no i to byl blad.
Ale nie jest zle, w nocy wstaje tylko 2 razy jesc miedzy 23-24 i miedzy 3-4 w nocy. Pobudka miedzy 6.30 a 7.

Dziewczyny wczoraj dostalam pierwszy okres. Kurcze sobie myslalam, ze wcale tak bardzo nie boli i nie krwawie bardzo.
Ale to co jest dzisiaj to jest masakra. Juz jade na prochach i zmienialam juz podpaske, a minely dopiero 2 godziny odkad wstalam. Ehh...

Mamy kupujace odziez amerykanska dla starszych dzieci.. albo mamy orientujace sie w temacie.. co oznacza koncowka T w rozmiarach? np 4T, 5T.. kurcze kompletnie nie wiem na jakie to dziecko...

aaa.. no i w srode wazylismy 7720 :-)

monia jak interes :) ??

dzieki ze pytasz.
SUPER!!!
co prawda dopiero 4 dni, ale zarobilam juz na czynsz i oplaty i jeszcze troche zostalo.
Poki co wszystko inwestuje w towar, nie mam juz miejsca w sklepie gdzie wieszac, ale damy rady :-)

poki co wieksze zainteresowanie jest ubraniami dla dzieci niz ciazowymi. No , ale zobaczymy jak sie to rozwinie :-)

reklama
Do góry