reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ponoć na te kanaliki pomaga masaż odpowiedni ,Poszukaj w google
Masaż nie pomaga :( ale dziękuję za cynk
Naughty Niki mial mocno ropiejące oko i przeszło...ja bym na miejscu kumpeli poczekała i przemywala jak czesto się da to oczko
Ona jest na antybiotykach, dwóch na zmianę. Po odstawieniu leku po tygodniu nawrót. A czekanie to ruletka - jak do 5 miesiąca samo się nie odetka to przekłucie odbywać się będzie pod narkozą ... teraz można zastosować znieczulenie miejscowe. Pediatrzy są przeciw a okuliści za ... dlatego rzuciłam temat na BB - doświadczone mamy to następny sektor :)

Świetnie że Nikodemowi przeszło - cieszę się bardzo :)
naughty&happy Mojej siostry szwagierki dziecko tez to mialo i miala przekluwane.

I jak? Ile dziecko wtedy miało? Były jakieś powikłania? Była mama przy zabiegu?

W ogóle to dziękuję wszystkim za zaangażowanie :) cmok :*

reklama
Bartek jest dzisiaj niespokojny miał 2 drzemki po 15 min teraz tez drzemkuje moze bedzie dłuzsza,ale duzo je pije takze mysle ze nic złego sie nie dzieje.Spocone czołko miał,a karczek nie za ciepły,czyszcze mu nosek 3 razy dziennie,bo zawsze cos tam ma.O nie moze zasnac.wierci sie jak by miał robaczki w dupce:)

My juz po szczepieniu uffffff
Gdyby bylo tylko jedno, to Mlody byl taki dzielny, ze nawet nie zaplakal, tylko sie skrzywil. Niestety drugie uklucie i trzecie bylo juz gorsze, plakal, ale nawet nie tak dlugo...
Kolejne za pol roku.
Wazy niecale 9kg, wiec bardzo sie ciesze, ze nie przybiera juz tak szybko :-)
Jestesmy lekko ponad 75 centyl :-)

My juz po szczepieniu uffffff
Gdyby bylo tylko jedno, to Mlody byl taki dzielny, ze nawet nie zaplakal, tylko sie skrzywil. Niestety drugie uklucie i trzecie bylo juz gorsze, plakal, ale nawet nie tak dlugo...
Kolejne za pol roku.
Wazy niecale 9kg, wiec bardzo sie ciesze, ze nie przybiera juz tak szybko :-)
Jestesmy lekko ponad 75 centyl :-)

To juz macie z głowy szczepienia.To ładnie wazy synek masz co nosic.

Polusia ja też jestem z Ciebie dumna, a ten artykuł cudny:)
Nesiaa ja dawałam jeszcze mojej Poli jak miała ospe jakies homeopaty, jedne na szybsze wysypywanie, a drugie na gojenie i wiesz co po tygodniu po ospie śladu nie bylo. Pola miała wtedy 2 latka.

Witajcie wieczorem
dałam Poli na noc kaszkę 5 zbóż z lipą na lepszy sen, podobno jest wysoko kaloryczna. oby moje dziecko przytyło. Pola ma nową umiejętność: leżąc na pleckach podrzuca pupą do góry opierając się na nogach, śmiesznie to wygląda. wogóle taka dziś ruchliwa jakaś, może ten sinlac dodał jej powera.

reklama
polusia widzisz! super, że mała zaczyna szaleć, to dobrze, że zdobywa nowe umiejęctności, a to co robi Twoja Pola mój Franek też robi, śmieje się, że robi mostek;-)a ta kaszka z lipą z jakiej firmy?

Do góry