reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Heja dziewczęta!

Ale się dziś nabiegałam. Jestem z zakupów mega zadowolona. M porwał aparat do Gdańska ale po weekendzie wkleję fotki jak nie zapomnę. Kupiłam Marcusiowi kombinezon w Wójciku (prezent od dziadków), butki ocieplane w C&A, body w Coccodrillo, body w H&M z Barbapapą, zakręconą ważkę Bright Starts w Smyku, sobie sukienkę na wesele, na Półwiejskiej i spodnie w H&M bo wszystkie minus 40zł i przyszły śmieszne gacie z allegro, fajowe, ufff to na tyle ale zakupy udane.

Marciaa U nas ząbków tez narazie brak i niby nic nie widzę żeby się zbliżały ale poczekamy zobaczymy. Też karmię małego łyżeczkami Hippa. Bardzo je lubię.

Co do pudełek to nam przysłali chyba wszystkie możliwe.

Dopiero mam chwilę. do nas nie dotarło ani jedno pudełko:( Mnie też zasmarkało od synka zapewne.Jego prawie wyleczyłam.Za to Milenka nadrabia.Cały dzień maruda, je tylko mleko i kaszke z butelki.Śpi tylko na reku,przytulona do mnie .Jak kładę ją do łózeczka to budzi sie ze szlochem .Jakby cos bolało ,sama nie wiem czy to te ząby górne a moze przeziebienie chwyta.Nosek dzisiaj sie zatykał.Teraz spi ale od 20 juz z pięć razy budziła się z płaczem.Dostaje czopki przeciwbólowe.Brzuszek ok.Kupalki dzis juz w normie. Mam nadzieje ze pospi chociaz ze dwie godziny bez przerwy.Jest taka zmeczona, oczka podkrążone.Na nic czasu dzisiaj nie miałam.Czytałam Was i sledzę akcje pomocy dla Ani.Dobranoc cioteczki

Witajcie kochane...co ja pierwsza?:p
ale zimnica, Nik isię letni na maxa obudził zreszta ja dzis w legginsach spalam..jakos szaro buro jest
Nocka ok nawet nie wstalam na smoczka tylko raz Ł. to zrobił :)
wstawilam film na zamknietym z basenu. podejscie nr2 udało się :))
dzis jadę wybierac asortyment do naszej firmy potem po wody dla małego i wieczorem joga :)
ide robic młodzieży kaszkę

ps. fajny film na posacie wczoraj był dziewczyna z sasiedztwa ale sie usmialam :)

Dzień Dobry:-)u nas noc fajna, Franko spał do 7, zaraz oboje zjemy śniadanko, pogoda cudna, więc pewno spacer zaliczymy. Polusia uświadomiłaś mi, że nie obejrzałam modelek, a tak planowałam:-(
patinkakrk i mirosia gratuluję zębów:-)

Miłego dnia Kochane:-)

Dzień doberek kochane moje !!
Ja juz pobudka przed 6 :szok:mlodemu sie spac odechcialo, no i lezal z tatusiem w lozku a mama pojechala na zakupy zeby Faderowi bulki do pracki zrobic. Sebi tez juz z kims gada w pokoju swoim hehe wiec musze jakies sniadanko zrobic, taki niejadek z Sebiego sie stal ostatnio ze nie wiem co mam mu dawac zeby zjadał ze smakiem.

Pogoda sie zepsula :(:-( co ja caly dzien bede robic....wsumie moze pojade do kogos

Wogole dzisiaj ja mialam przygode z samochodem jak wracalam rano ze sklepu !!!!!! jade sobie jade, no fakt przekroczylam troche predkosc ale nagle gosc ktory jechal przede mna zachamowal ostro a ja cholera myslalam ze nie wychamuje wiec chamulec do konca az mi zabawki z fotelika sebiego wyleciały do przodu, prawie na zawal umarłam, a najlepsze jest to ze przed tym autem ktory jechal przede mna szly sobie dzieci do szkoly.:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tak sie strachu najadlam ze teraz nie bede przeginac z predkoscia...mam nauczke, ciagle o tym mysle teraz, tak chamowalam ze az opony piszczały JEEZZZUU:angry:

reklama
Witam

Marciaa też to wczoraj oglądałam :happy:

Mirosia i patinkakrk gratuluję ząbków! Ja się chyba na zęby nie doczekam :-(

SylusiaSW zdrówka dla malutkiej i męża! Blu oby chłopcy szybko wyzdrowieli!

E_kord super zdjęcie w avatarku :tak: Też muszę zmienić.

Wczoraj był taki piękny dzień, a dziś leje :-( Niedawno przenieśliśmy się do spacerówki, chociaż od biedy jeszcze mogliśmy używać gondoli, bo mamy naprawdę dużą. Ale już mi głupio było jeździć z moim wielkim chłopem w gondoli :-D Szymcio zadowolony ze zmiany :-) Nawet wczoraj pospał na spacerze.

Wczoraj dałam pierwszy raz chrupki kukurydziane. Smakowały.

Życzę Wam słonecznego dnia!

Do góry