reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
my dostaliśmy paczkę z Hippa w której był kupon na drugą paczkę do odebrania w Rossmanie... wypełniałam kilka ankiet w szpitalu ale ile jeszcze paczek dostaniemy to nie wiem :-D

ja dziś wypatrzyłam że Miksowi 2 ząbki idą ...nie mogę się ich już doczekać hihi

Hej!
No i znów mam w domu szpital.... mąż chory i malutka chora.. a dopiero starsza wyzdrowiała. Rety !:szok:A co dać małej na wzmocnienie?? Jakies witaminki?? CO radzicie? Do noska daje Euphorbium...
No i przygotowania do chrztu pełną parą... ale gdzie ja wszystkich pomieszcze??!!Za komplet ciuszków mama chrzestna zapłaciła 200 zł a i tak szukałam w miare tanio...masakra!
Miłej nocki dziewczynki!

a ja miałam niezłe zdziwko na koniec dnia:) dopiero co pisałam, że my nadal bez zębów i się nie zapowiada hehe Olek wziął mojego palca do buzi a tam igła normalnie. A żeby było mało to druga dolna jedynka też się przebiła:p Ale ze mnie matka, że nwet nie wiedziałam, ze zęby synkowi idą:pP Jakoś tak przestałam tych zebulków wyglądać i nie zaglądałam mu do tych dziąseł. A od 1,5 tygodnia spał mi bardzo niepokojnie i budził mi się w nocy po kilka razy, tyle że ja myślałam że to przez brzuch miał zatwardzenie. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do myśli, że Olek ma ząbki;)

Co do wagi, to wogóle nie chce mi się gadać o tym, bo mnie ten temat dołuje. Nadal jestem gruba. Mam jeszcze jakieś 5 kg do sprzed ciaży, plus kolejne pięć bo przed zajściem w ciaże przytyło mi się:/// Czuję się ohydnie, nieatrakcyjnie i wogóle bleeeh. Mam grube uda, brzuch nadal duży i wieeeelkie cyce://

Wtojcie wieczorem :)
my też szczerboki jesteśmy jeszcze ale ciężko pracuję Pola aby znaleźć zęby w buziaku :)
byłam dziś u gina i powiedział że wszystko gra i mogę kolejne robić, zwariował chłop :)
kupiłam Poli sinlac i kaszkę na noc taką z 5 zbóż, od jutra daję i zobaczymy może zacznie przybierać, bo jak nie to ja zwariuję już :)
oglądam wałśnie modelki na tvn i stwierdzam że niektóre laski to bez obciachowe są :)

Dobranoc dziewczyny! uciekam bo podam! Ola dala popalic przy smarowaniu krostek. Ten puder w plynie drazni jej oczka i chyba ja pieka i lzawia. Jutro zapytam pediatry o jakies inne lekarstwo!
Spokojnej nocki!

reklama
Ja równiez sie witam wieczorowa pora.Bartus spi wykąpany najedzony oby do rana.Dzisiaj dostał kaszke bananowa i pierwsze łyzki nie za bardzo mu podchodziły ale potem to płakał ze sie skonczyła kaszka i mleczko musiałam dac.

patinkakrk i mirosia gratuluje zebolka juz teraz reszta szybko pójda:)

Ostatnia edycja:
Do góry