reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja też jak neska idę dzis na badania do szpitala.
denerwuję się okropnie, biegunka mnie męczy od samego rana :-(
ale to raczej wynika z samego faktu, że spital, że obcy kraj, że sama idę, bo co do bobasa, to wierzę, że wszystko jest ok :-)
nie wiem, ile to potrwa (podobno całe godziny...) al potem jeszcze musze do pracy wrócić :baffled:

reklama
3mam kciuki za dzisiejsze Wasze USG;-)wszystko bedzie dobrze....
agnieszkareymond -witamy cieplutko i zapraszamy do rozmów;-)
Ja dziś oprócz kucia w pępku( hmmm m któraś takie uczucie)t czuję się dobrze, tylko nudzę sie strasznie, M w pracy i będzie dopiero jutro:-(książki wszystkie przeczytałam-muszę się zaopatrzyć w jakieś nowe, w TV nic kompletnie nie ma, MASAKRA jednym słowem

a ja dzisiaj bylam wyniki robic morfologie i mocz:tak: i napilam sie wody rano jak wstalam bo cholera tak mi sie jesc chcialo to mowie chociaz lyk wody zrobie i jak poszlam do lazienki kaszlnelam i sie porzygalam :-D i cala wode jaka wypilam spuscilam w umywalce na szczescie sama woda wymiotowalam bo inaczej umywalka by sie zatkala :-D:-) no i chyba moj organizm powiedział nununu przed badaniami dechy normalnie ;-)

ja to szczerze ostatni raz bylam u doktorka pod koniec sierpnia ale juz bym z checia poszla znow bo po tym moim wystepku na basenie sie obawiam troche:baffled: ale tak jak czytalam jakby cos zaszkodzilo to automatycznie i objawy ciazy zanikaja te typowe... a mnie dalej mdli odbija mis ie ciagle sikam jak szalona wiem ze to moze byc od ucisku ale czytalam ze wtedy tez w razie czego sie rozluznia wszytko... co prawda cyce mnie mniej bola ale to czasem tak czasem tak no tez w drugim trymestrze powoli to ustepuje. fajna ksiazke sciagnelam w pdf ie longin marianowski "od poczecia do narodzin" i tam tez duzo pisze o dolegliwosciach:tak: tak wiec marwie sie ale w duszy mam nadzieje ze wszystko jest ok.

neska trzymam kciuki :tak::-) i czekamy na relacje, ja jak wytrzymam pojsc za dwa tygodnie to za dwa pojde bedzie juz wtedy 17-18 tc moze i siuska albo siuske zobaczy :-D:-)

witajcie kobity
właśnie zjadłam 2 pączki - niedługo będę wielorybem:tak:

zabieram się do pichcenia - żurek i pierogi ze szpinakiem - ewidentnie się nudzę

pozdrawiam cieplutko

Witajcie kobietki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas ok wszystko.....moj Sebulek chory troszke :(( ide dzisiaj pierwszy raz na kurs prawa jazdy na szczescie strasznie sie ciesze hihihi musze zrobic do marca :)) Wczoraj pojadłam cały talerz spaghetti mmmm pycha moj M to by codziennie mogl jesc to :D :-):-) Hi hi zaraz sobie chyba odgrzeje :-p:-p:-p:-p
za tydzien ide na usg bede wtedy 13,6 tc. zobaczymy co jest :)) chciałabym zeby mi powiedziała juz plec strasznie nie moge sie doczekac :))))))))))

Cześć :-)
A propo wielorybów to ja robie się ogromna od tygodnia zajadam się śmiejżelkami kwaśnymi nie mogę się opanować poprostu szok:szok::szok::szok:

witajcie
zakupiłam dzisiaj nową pralke, mój M po południu pojedzie ją odebrac ze sklepu Bosch Classixx for Kids WLF2427KPL - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce
ja dzisiaj wyjezdzam do rodzicow, moja siostra w sobote ma slub i trzeba im troszke pomoc w przygotowaniach,
bedac na zakupach kupilam dzisiaj 3 staniki, mialam kupic 2 ale w ostatniej chwili zdecydowalam sie jeszcze na ten trzeci, rozmiar cyckow mi sie nieco powiekszyl
i w tym caly problem, mam juz sukienke na wesele, ale w dalszym ciagu nie mam sie w co ubrac na poprawiny, wszystkie moje kiecki w cyckach sa male :(

reklama
Jene za dużo, dugie za mało, eh ja już chyba z 7 kilo do przodu, przez to moje leżenie:-(fatalnie, nigdy tyle nie ważyłam, a to dopiero początek MASAKRA

Do góry