Wiem, ze tunczyka nie mozna jesc w ciazy
no nie mów! :-( a ja od paru tygodni nic, tylko tuńczyk i tuńczyk
opanować się nie mogę
DZIEWCZYNY KATASTROFA !!!!!
byłam w tym tygodniu na usg z maluszkiem i zarówno mi jak i mojej gin "zdawało" sie że widziałyśmy SIUSIAKA !!!!! Powiedziała mi ze jeszcze za wcześnie na takie deklaracje i 100% potwierdzenie płci ale i tak się przejęłam. Co ja zrobie z miliardem ubranek dla dziewczynki no i imie... NIE MAM IMIENIA !!! To bedzie pierwszy chłop w mojej rodzinie o d 5 pokoleń !!!! RATUNKU....
eeee, Kochana, zobacz, jaki masz wybór imiom i żadne nie będzie się powtarzać w rodzinie
my też musimy zmienić nasze 44metrowe mieszkanie... szukamy taniego domku, ale ceny zawrotne. Nasze chcemy wynająć.
...
...
ps. słyszałam, że wątróbki w ciąży też nie wolno
nasz mieszkanie jest duże (80m) i jest mi w nim naprawdę dobrze
ale mój m. marudzi, że teraz to by sie przydał domek z ogródkiem, żeby bejbi miało dużo miejsca i żeby nie trzeba było wózka znosić...
pewnie, że by się przydał, dlaczego nie, ale jak pomyślę o tym całym szukaniu, przyzwyczajaniu się i kombinowaniu, jak dojechać do pracy...
dziękuję bardzo
kupimy lekki wózek :-)
ja dziś wykończona :-) ale pozytywnie :-) tak super ciepło było znów, jak nie w Irlandii
skusiłam się na loda i mam za swoje, już gardło boli
raz na pół roku zjem i już
jutro idę do tego szpitala, gdzie podobno rodzić będę, poznam położną i ogólnie to pierwsza wizyta będzie, więc nie wiem, co mnie może czekać...
denerwuję się, bo będę tam zupełnie sama
:-(