No juz jestesmy ;-)
Michalka pojechalam do Cork :-) Dziekuje za namiar.
Lekarz bardzo mily i kompetentny. Badal mnie dosyc dlugo i dokladnie. Oczywiscie M byl ze mna caly czas.
Malenstwo ma 6,33mm, przeziernosc 2,3mm. Troszke przy tej gornej granicy i to mnie martwi... Czy ktorejs z Was tez tak wysoko wyszla??? To znaczy, niby jest w normie. Ciezko bylo zmierzyc, bo nie chcial sie odwrocic i troche go wymeczylismy. Ale kosci nosowej nie pokazal
Prawie caly czas lezal buzka do nas. Poza tym wszystko na swoim miejscu, raczki, nozki, paluszki, zoladek, mozg i inne :-) Slyszelismy i widzielismy piekne serduszko. Z USG wychodzi 13tydz. i 2 dni, wiec termin na 18 marca
Lekarz sie smial, ze leniuszek straszny, bo sie go przekrecic nie dalo za bardzo i jeszcze sobie raczke pod glowke podlozyl i tak lezal
moj M tak dokladnie spi w nocy
Aaaa i pokazalam mu zdjecie z wczorajszego usg. I wiecie co sie okazalo?!?!?! Ze pani weterynarz zmierzyla nie ta odleglosc co powinna, bo dziecko powinno byc bokiem, a bylo przodem
Zamierzam zlozyc na nia skarge!
A tu artukul odnosnie hormonow tarczycy i co oznacza nadczynnosc i niedoczynnosc w ciazy
Hormony tarczycy w ciąży - Kolmed - usg, ginekolog, stomatolog, urolog, Szczecin
Chyba pojde sie polozyc, bo jestem zajechana...
Dzieki jeszcze raz za mile slowa ;-) Co ja bym bez Was zrobila?!?!?! :-)