reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja wogole nic nie sterylizuje, myje w zwyklym plynie do naczyc w dobrze cieplej wodzie i tyle, kiedy to raz na dobe smoczki zalewalam wrzątkiem, a teraz juz i tego mi sie odechcialo :zawstydzona/y:

reklama
Patinka i Mazia wszystkiego najlepszego Wam życze, spełnienia marzeń i pociechy z dzieciaczków :tak:

U nas dziś pochmurno i zimno także kolejny dzień bez spaceru :-( moja Ola ostatnio strasznie piszczy jak już podłapała to potrafi z 30 min piszczeć a mnie uszy pękają bo nadaje na wysokich falach :-) no i dzisiaj kolejny dzień grymaszenia i mleko fee bleee:no:, ojjjj

malutka usnęła, zjadła mleczka 120 ml . zobaczymy co będzie dalej ale straszna płaksa dziś. dzwoniłam do pediatry i powiedział że może taka reakcja po szczepieniu i jakby do jutra nie przeszło do zajrzy do nas.
ja też już nie sterylizuję dobrze myję wodą ciepła tylko smoczki zalewam wrzątkiem.
patinka mazia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
już nie śpi, 20 min spała

o matko, pralka mi wariuje, jakby ktos żwiru nasypał :/ mam nadzieję, że nie stanie w połowie prania. ale normalnie boję sie do kuchni wchodzić (tam pralka jest), bo odgłosy takie, jakby miała wybuchnąć :/
Ol spała bardzo ładnie, obudziła sie o 3ej calutka przemoczona :D więc potem nie mogłyśmy obie zasnąć przez jakiś czas. za to potem spała do 8ej :)
cos mi się dziecię buntuje na kaszkę rano, a codziennie smak zmieniam, bo inne owoce dodaję... musze ja zagadywać ze wszystkich sił i zjada prawie wszystko, no ale co sie nagadam przy tym, to moje ;)

sto lat dla Redanka i Alicji :D
sto lat dla Patinki i Mazi :D

zdrówka dla Poli!

ooo, marudzimy, czas spać chyba ;)

Co do chrzcin my mamy 22 sierpnia i rozglądam się za sukieneczkami, co myślicie o takiej czy się nadaje na taką okazję?
Zobacz załącznik 271034

my też mamy 22 sierpnia:tak::tak::tak:
myślę, że sukieneczka w sam raz na chrzest:tak::-(ja nie lubię takich mocno strojnych:sorry:
my mamy taką W10128204LMG.jpg

reklama
Patinka i Mazia 100 lat życzę

My właśnie po szczepieniu w odwiedzinach u dziadziusia :) Ważymy 7340g i mierzymy 65 cm :) Jesteśmy zdrowi jak ryba i teraz kolejne szczepienie 28 września. Dziś zabrałam też moją córeczkę na szczepienie, w sumie też zdrowa bo szczepionki były, ale krzyku było ledwo ją utrzymałam... Dostaliśmy skierowanie do laryngologa bo mała ma przerośnięte migdały, i to jest powodem że w czasie infekcji gardła niedosłyszy. Szkoda, ze musiałam trzeci raz zmieniać przychodnie żeby dostać skierowanie.

Franula właśnie zjadł pół słoiczka deserku popchnął mlekiem i zasypia.
A ja miałam dziś składać papiery na wychowawcze i odebrać macierzyński, ale Szefowa kazała dopiero mi przyjechać 10 sierpnia...i dlatego uciekam na urlop wychowawczy nienawidzę tej kobiety!! Kasa potrzebna bo podręczniki i plecaki do szkoły trzeba kupić i wiele innych rzeczy do szkoły dla moich starszych dzieci :/ ale ona ma to głeboko w d... bo przecież ona małych dzieci nie ma...

misia2010 sukienka śliczna i skromna!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobry wybór!

Do góry