reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jakbym piła po 3 kawy, to bym palpitacji serca dostała ;) macie zdrowie, dziewczyny! :)

ja tez sterylizuję, raz na dzień, właściwie na noc ;) mam tyle butlek, że mi starcza na cały dzień. wrzucam tez smoczki uspokajacze, gryzaki itp ;) zero problemów :) myć i tak trzeba, a sterylizuje sie samo :)

Ol była taaaaakaaaaa głodna, że mi koncert urzadziła przed obiadem. to był też najszybszy posiłek świata, wątpię, czy smak poczuła, hehe ;)

idziemy na spacer, do potem!

reklama
Dorodny chłopak :)

Dziewczyny czytałam, że niektóre z Was dostawały paczuszki z próbkami z hippa czy z bobovity... gdzie się rejestrowałyście żeby je dostać?
Ja po urodzeniu poprzednich maluchów nigdzie nie musiałam się logować i dostawałam paczuszki regularnie oraz miesięcznik Twój Maluszek...

Tak jak dziewczyny piszą w szpitalu dostałam 3 pudełka i 3 kupony bodajże:) które wypełniłam i teraz mi wysyłają paczuszki.

O galaretke tez bym sobie zjadła,ja w dzien pije 3 kawki.

Blueberry77 duzego masz synka fajnie.

no duży ale podziwiam bo jest pewnie co dźwigać, a ja już swojego ledwo noszę chwilami....

zazdroszczę Wam kawusi, dziś pozwoliłam sobie na latte w mc donald's mam nadzieję, że małemu nie zaszkodzi...
W szpitalu dostałam pudełko z próbkami i wypełniałam 2 takie ankiety. Po urodzeniu Karolka tak samo było :)
no to ja też wypełniałam a guzik dostałam...

Ja sterylizuje butelki raz na dwa tygodnie, bo po pierwsze daje tylko jedną butle dziennie, a tak to cyc, a po drugie zawsze wyparzam butelkę i smoczek.
Blu ale Twój synek idzie na mase:) dorodny chlopak:)

a jak ja bym sie napila kawy, ale niestety nie moge:( tzn moge ale raz na tydzien :(

wiecie co moja Pola śpi już 3 godzinę i tak dotknęłam jej główki a ona ciepła. kurcze nie wiem czy znowu temperatury nie dostała. ale żeby zmierzyć to muszę ją budzić a żal mi bo w nocy tak malutko spała.

Witajcie.

heronek, magdusia - gratulacje dla 5-miesięczniaków:-) ale ten czas leci...
Wszystkiego naj dla jubilatek.
misia, ccaroline obydwie sukieneczki śliczniutkie. My niestety nie miałyśmy sukienki:-( miałam kupioną, ale troszkę było na nią za zimno więc Basia była w welurkowym kompleciku i też wyglądała słodko:-)

My dzisiaj po szczepieniu, nawet nie było za dużo płaczu, teraz Basia śpi. Mam nadzieję, że żadnych skutków ubocznych nie będzie, wcześniej nigdy się nic nie działo, oby teraz też tak było.

fiołkowa - podsumowanie super! To co się wczoraj działo to dla mnie żenujące

wiecie co moja Pola śpi już 3 godzinę i tak dotknęłam jej główki a ona ciepła. kurcze nie wiem czy znowu temperatury nie dostała. ale żeby zmierzyć to muszę ją budzić a żal mi bo w nocy tak malutko spała.

Moze nie ma gorączki.Bartus tez ma czasami główke rozpaloną a temp 36.6,ale dla pewnosci sprawdz jak sie zbudzi najlepiej,bo moze byc ci marudna chociaz pewnie i tak marudzi.

Ja pije słabe kawki z jednej łyzeczki i jakos mi zasmakowała.

reklama

no wlasnie, ja po jednym takim razie stwierdzilam ze musze kupic termometr taki przytykany do czola albo do ucha, i kupilam jakis taki chyba 4 w 1 super sie sprawuje, i nie musze dziecka wybudzac zeby zmierzyc temp

bylam dzisiaj w firmie uzupelnilam dokumenty, ktore chcieli, ach jeszcze 1,5 miesiąca i wracam do pracy, wtedy pewno bedzie mniej czasu na bb, a tak fajnie z wami sie pisze

ja to pije ze 3-4 kawy dziennie ale raczej slabe, wole slabsze i wtedy moge ich sobie wiecej wypic, a uwielbiam kawke, zdarza sie ze i 5 wypijam

Ostatnia edycja:
Do góry