reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej dziewczyny :)

Mały marudzi ale spać nie chce aaaaa!!!! Za chwilke jade do rodziców :)
mazia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:))))))))))

Polusia my tez mielismy goraczke po szczepieniu.

Madzia ja rowniez nie widze zdjec na zamknietym.

Patinka sto lat sto lat niehc zyje zyje naaaam!!!!!!!!

Dziewczyny dzisiaj Pawelek obudzil sie o 5,45 zjedlismy mleczko, wyszlismy z pokoju, poszlismy do babci, po godzince polozylismy sie spac. O 7,30 sie obudzil, poprosilam mame, zeby zostala z nim na pol godzinki a ja sie zdrzemne, bo padne zaraz . No.. i w efekcie spalam ponad 2h.
Podobno mama budzila mnie 4 razy, dzwonil budzik , a ja nic. Obudzilam sie i patrze telefon na podldze, mowie "co jest?", podnosze, patrze prawie 10. :szok:
Na szczescie mama sie niuniem zajela... ale kurcze, ja nic nie pamietam :-D

witajcie marcowe mamusie :)
u nas pogoda no bani pada i do tego chłodno. noc istny horror. Pola pospała do 1 w nocy, 1:10 słyszę jakieś takie dziwne jęki z jej łóżeczka. podchodzę aby dać się napić a mała to jeden ogień. dostała takiej wielkiej temperatury i na dodatek nie mogłyśmy jej zbić do 4 rano.i tak bidulka okropnie jęczała i sapała, dostała czopka i nurofen w płynie. nic tylko na rękach noszenie o jak chciałam ja położyc nawet u nas to zaraz płacz. tak do 5 rano po czym usnęła a o 6 wrzask. zjadła mleka 150ml i usnęła do 9 rano. teraz też taka płaczliwa jest, nawet zupki nie chciała zjeść. mam nadzieję że to po szczepieniu a nie jakieś choróbsko się wykluwa.a ja padam na pysk i oczy to same na stojąco mi się zamykają
heronek buźka dla malucha :*)
miłego dnia życzę
zapewne jest to efekt szczepienia

Hej moja mała też maruda, ciągle się drze.

Co do mikrofali 2 tyg była w naprawie, myślałam, że zwariuję, w ruch poszedł podgrzewacz :p

Patinka Tobie wszystkiego Naj naj lepszego :) z Okazji urodzin Spełnienia marzeń :)

Mazia rónież spełnienia marzeń, pociechy z rodzinki :) Wszystkiego naj naj!

Hejka.U nas nocka ok Bartus z mamusia spał obudził sie o 4 na mleczko spalismy do 7 dałam smoka i drzemnelismy sie jeszcze z godz.Traz bartus drzemkuje.Pogoda nawet nawet,ale dzisiaj nie idziemy na spacerek.Własnie sie zajadam bigosem tesciówka mi przyniosła ze słodkiej kapusty.

Polusia to napewno efekt szczepienia nie martw sie i daj znac co z wynikami.

Patinka i Mazia Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzinek!!!!!

Wszystkim dzieciaczkom które konczą 5 miesiecy zycze zdrówka i radosci:-)

Dobrego dnia Wam zyczymy ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
Jak czytam o waszych dzieciach budzacych sie w nocy np tylko dwa razy, to mnie zazdrosc sciaska;) Moj to fakt zasypia o 20tej, ale o 23 juz mu sie jesc chce, pozniej o 1 pozniej o 4 i o 6.30 no masakra, jakbym miala miesieczne dziecko, a nie czteromiesieczne:/ Chociaz caly czas mi sie wydaje, ze to zeby, bo odkad ma rozpulchnione dziasla to zaczely sie te czestsze pobudki w nocy i chyba boli go przy tym brzuszek bo sie zwija w klebek i za chwile baczki ida, na dodatek caly czas ta jego skora jest szorstka i drapie sie po brzuszku jak tylko sie obudzi:(
No ic hcyba troche sie oszukuje z tym karmieniem cycem, cos mi sie wydaje, ze w nich pustawo sie robi. F. jest taki, ze jak nie jest glodny to nie bedzie jadla i basta. Dalam mu dzis o 8.30 cyca, cos tam pojadl, wydalo mi sie nawet, ze sie najadl, ale po pol godziny znow jakis nerwowy sie zrobil i tak walyczlamz nim godzine,w koncu sie poddalam i naszykowalam butle z bebilonem pepti przykonana, ze nie bedzie po 1,5 godziny glodny znowu i co? Wytrabil 140 ml i zjadl by jeszcze, ale mial tylko tyle naszykowane i zasnal oczywiscie. Dobrze, ze niedlugo stuknie nam 4 miesiac to bede mogla mu Sinlaca podac i jakis soczek :)

ajentka witaj :)
myszowata widzę, że Twój Franek to niezle palaszuje, nie to co moj:/ chociaz i tak dorbze wyglada;) az strach z nim na wage wejsc;)
gratulacje dla 5misięcznych dzieciaczków :)
patinka i mazia, chyba macie dziś swoje święta, więc ja tez sie dolaczam do zyczen :)
polusia
mój po szczepieniu tez dostal w nocy goraczki i tez byl wrzask, ale pozniej przespal caly dzien, bedzie dobrze

Kuba śpi już 1,5 godziny, przebudza się czasem i tylko słyszę zieeew, a potem zasypia z powrotem. A dziś nawet w nocy nie wiercił się tak bardzo - wstawałam tylko 2 razy, żeby go poprawić :)

dzięki, na Twoją odpowiedz zawsze mozna liczyć ;-)
Szkoda, że nic nie mogę z tym zrobić:crazy:

witajcie marcowe mamusie :)
u nas pogoda no bani pada i do tego chłodno. noc istny horror. Pola pospała do 1 w nocy, 1:10 słyszę jakieś takie dziwne jęki z jej łóżeczka. podchodzę aby dać się napić a mała to jeden ogień. dostała takiej wielkiej temperatury i na dodatek nie mogłyśmy jej zbić do 4 rano.i tak bidulka okropnie jęczała i sapała, dostała czopka i nurofen w płynie. nic tylko na rękach noszenie o jak chciałam ja położyc nawet u nas to zaraz płacz. tak do 5 rano po czym usnęła a o 6 wrzask. zjadła mleka 150ml i usnęła do 9 rano. teraz też taka płaczliwa jest, nawet zupki nie chciała zjeść. mam nadzieję że to po szczepieniu a nie jakieś choróbsko się wykluwa.a ja padam na pysk i oczy to same na stojąco mi się zamykają
heronek buźka dla malucha :*)
miłego dnia życzę
Bidulka... Ale to na pewno po szczepieniu.

Właśnie nie mam mikrofalówki:-(
Oj, to szkoda...to naprawdę wygodne i nie zostaje osad jak przy wygotowywaniu:tak:

Polusia my tez mielismy goraczke po szczepieniu.

Madzia ja rowniez nie widze zdjec na zamknietym.

Patinka sto lat sto lat niehc zyje zyje naaaam!!!!!!!!

Dziewczyny dzisiaj Pawelek obudzil sie o 5,45 zjedlismy mleczko, wyszlismy z pokoju, poszlismy do babci, po godzince polozylismy sie spac. O 7,30 sie obudzil, poprosilam mame, zeby zostala z nim na pol godzinki a ja sie zdrzemne, bo padne zaraz . No.. i w efekcie spalam ponad 2h.
Podobno mama budzila mnie 4 razy, dzwonil budzik , a ja nic. Obudzilam sie i patrze telefon na podldze, mowie "co jest?", podnosze, patrze prawie 10. :szok:
Na szczescie mama sie niuniem zajela... ale kurcze, ja nic nie pamietam :-D
No to nieźle odjechałaś:-D:-D:-D

Wszystkiego naj naj dla obchodzących urodziny:tak:

reklama
Do góry