reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Madzia, Ol ma czasem pryszczyki przy ustach, ale to podrażnienia od śliny. i tez czasem więcej czasem mniej, w zależności od stopnia zaślinienia ;) a czasem całe łapki mokre od śliny ma i trze oczy- i też zaraz czerwone. więc może nie warto panikować? :)

moje dziecię śpi już 2,5 godziny <szok>
przespała porę obiadu... echhh, wstaje o świcie, ja razem z nią, a potem ona sobie takie drzemki ucina ;)

no przy antybiotykoterapii to rozumiem i jeszcze przy twardej kupce a tak to chyba nie ma potrzeby...
słuchajcie kupiłam soczek jabłko-winogrona moze być na początek?? czy lepiej jabłko???

a dawałyscie soczki z owoców lesnych?????

Ja dawałam owoce leśne ale małemu nie za bardzo podszedł za to uwielbia marchew jabłko:)

Słabo widac bartus sie ruszał:)

Załączniki

• DSC01124.jpg
    DSC01124.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 49
Witam znow! nie bylismy jednak nad woda ale Olenka popluskala sie z kuzynkami w baseniku:-) Wystapila w swoim nowym stroju kapielowym hihi:tak:

Moje Kochanie spi a chciałam isc na spacer musze poczekac az sie obudzi wypije mleczko i wybierzemy sie na jakaś godz.I jak oceniacie rączke na zdj wiem ze słabo widac,ale inaczej nie idzie zrobic,mysle ze to jest od szorowania Bartus macha rekoma i szoruje to temu było czerwone teraz jest jasne.

co do probiotykow itp. jak sie nic nie dzieje to raczej bym takich specyfikow nie podawala

moj tez czesto od sliny krostki dostaje lapska bierze do buzi (jakby mogl to az po same lokcie by je sobie wsadzil :-D) a potem sie caly usmaruje i wyskakują mu na policzkach czasem wkolo oczkow i na brodzie, jak czesciej myjemy buzke to znikają

Madzia, alez sie najadla strachu....ja bym od razu zawalu dostala....

z tymi pro- czy synbiotykami bym poczekala, jak nic sie nie dzieje, to lepiej nie podawac, a i zgadzam sie z ionka, co do tego, ze organizm moze przyzwyczaic sie do podawanych bakterii i sam nic w tym kierunku nie dzialac...

Redanek tez ma mnostwo malutkich czerwonych plamek, ktore same znikaja po paru godzinach...a dzisiaj tak sie podrapal na nosie, az krew poleciala...na nic obcinanie paznokci...

reklama
tak jak pisałam wam dziewczyny my nie używamy w ogóle tcyh probiotyków itp. u nas jest to niepotrzebne, brat używa przy córeczce i zastanawiał się nad różnicą

Do góry