reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zmykam lulać kobietki. W nocy będzie pobudka bo M wraca koło 3 :-) I trzeba się za pieczenie brać z rana bo w niedziele gości mamy. przespanej nocki życzę, do jutra

reklama
Katrinka, moja to samo :( właśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec :( teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.

a mi przykro jest, bo M. zapomniał o moich urodzinach :(
Faceci już tak mają, chociaż wiadomo, że nam przykro...
Wszystkiego najnajnaj, ionka:biggrin2:

ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...

u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.

:crazy:

a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków

i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić
Ja mam bebe confort model Omega tylko że one są drogie teście dali 569zł. Ale są rewelacja mały uwielbia w nim siedzieć.

Dobry wieczor!
Widze, ze ktos ma urodzinki....ionka wszystkiego naj...spelnienia marzen!!!

Ja moje dzieciatko myje takimi malutkimi (hmmm jak to nazwac) szmatkami i po kapieli wedruja do prania. Smoka czasem zdarza mi sie oblizac ale przewaznie myje go woda a od czasy do czasy wyparzam.

Widze, ze wiekszasc dzieciakow przesypia nocki. Ale Wam zazdroszcze:tak: Ola jak usnie tak miedzy 20 a 21 to budzi sie o 1 a potem juz co 2 godzinki i o 7 pobudka. A teraz jeszcze przed snam jak wkladam ja do lozeczka to dostaje energii (jakby nowe zycie w nia wstapilo:-)) Gada, smieje sie, piszczy jakies pol godzinki i dopiero zasypia:-)

dzięki wszystkim :)
w ogóle prawie nikt nie pamietał... a tu ostatnia 20 ;) w tym roku...
M. przypomniałam, to mnie przeprosił, że mu z głowy wyleciało. no tak, faceci... może jutro chociaz jakiegoś kwiatka dostanę? dziś przytachał mi kobiałkę truskawek ;) mam nadzieję, że to nie po to, żebym robiła dżemy ;)

Ol zasnęła bez mleka, pospała godzinkę i teraz znowu śmiga pełna energii... ooo chyba sie poddała i je w końcu to mleko! bo jakos protestów, ani błagań nie słyszę ;)

my mamy takie krzesełko KRZESEŁKO GRACO CONTEMPO najniższa cena wys.24H (1154801625) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze nie próbowaliśmy... jutro zaczniemy, czas najwyższy :)

poza tym musimy się przeprowadzić. tego mieszkania nie ogrzejemy wostarczająco jak dla dziecka, mamy tylko elektryczne grzejniki, które są lodowate w 2 minuty po wyłączniu. a za ostatnie 2 miesiące grzania przyszedł nam kosmiczny rachunek prawie 500euro!!! a grzaliśmy właściwie tylko jak juz Ol była, czyli od połowy lutego gdzieś do kwietnia.
szukam i szukam i wszystko takie drogie, ale w sumie jak popatrzy się na te potencjalne rachunki, to tutaj wychodzi drożej. echhh...

ionka WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO !!!

jak maly prawie zasypial to na spiąco dopil mi reszte mleka, ciężka sprawa z nim, ale i tak jutro kupie kaszke zeby byla w domu tak na wszelki wypadek

marela ja z moim mam podobnie, tylko moje paluszki chwyci i juz siedzi i tez sadzam go trzymając u mnie na kolanach, zawsze go wtedy trzymam mocno pod pachami, zeby tak nie siedzial mocno sam tylko bardziej jakby byl noszony w pozycji prostej tyle ze nogi ukladają się do siedzenia

a moj od kilku dni kupe zawsze robi podczas obiadu i deseru, czyli jak siedzi w krzeselku do jedzenia :-) niezle miejsce sobie upodobal :-D

IONKA sto lat i wszystkiego naj naj naj.........................
Widzę że marcowe dzieciaczki mają bunt jedzeniowy, jak zaczynam karmić to płakać mi się chce jest obrażony już 4 dzień na jedzenie jedyne co to soczki i herbatki wypija w każdej ilości.

reklama
katrinka, bo on się przygotowuje do siedzenia na nocniku juz teraz ;)
moja zawsze kupę wali po śniadanku, hehe ;)

i w ogóle podziwiam zapał do czegokolwiek, juz kilka dni temu mówiłam, ze muszę poprasować i jeszcze nie zaczęłam ;)

juustyna, no ja czasem mma ochotę tą butlą w ścianę!!! jak mi głowę wykręca, językiem wypycha i się drze, a wiem, że głodna!

Do góry