magdusia_
w oczekiwaniu :)
zmykam lulać kobietki. W nocy będzie pobudka bo M wraca koło 3 :-) I trzeba się za pieczenie brać z rana bo w niedziele gości mamy. przespanej nocki życzę, do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faceci już tak mają, chociaż wiadomo, że nam przykro...Katrinka, moja to samowłaśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec
teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.
a mi przykro jest, bo M. zapomniał o moich urodzinach![]()
Ja mam bebe confort model Omega tylko że one są drogie teście dali 569zł. Ale są rewelacja mały uwielbia w nim siedzieć.ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...
u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.
a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków
i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić