reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Katrinka, moja to samo :( właśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec :( teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.

a mi przykro jest, bo M. zapomniał o moich urodzinach :(

reklama
cześć nocka minęła całkiem fajnie pobudka o 6 i jedzonko o dziwo wszamał 120ml mm.
Ja myję małego takimi dużymi kwadratowymi płatkami kosmetycznymi i jest dobrze po każdym myciu wyrzucam i nie ma problemu z bakteriami.

Ja identycznie myję takimi płatkami choc mam ze 3 gabki i 2 myjki ;) ale wiem ze zawsze czyste .
A smoka nie oblizuję , ze względu na wszelkie bakterie itp.

A my jeszcze u teściow ale juz chyba we wtorek wracamy do domku, do tej pory jakos wytrzymywalam ale jak wiem ze juz pora wracac to czekam na ten dzien z utesknieniem ;), najgorzej bedzie z pakowaniem bo w ta strone jak jechalismy to ledwo weszlismy do samochodu a teraz pokupilismy troszke rzeczy do mieszkania i dla malego ;) a i na walowke licze ;) , niewiem jak ale jakos to musimy upchac ;)
Na syna nei moge narzekac - zaasypia juz ze smokiem i nie musi byc cyca zawsze , ale wkurza mnie troche jak go bawi tesciowa , co chwile wklada mu smoka nawet jak maly nie chce , do tej pory mial go tylko do zasypiania i mam nadzieje ze tak zostanie , a i uwielbie "rece ktore go nosza", oczywiscie nie ma mowy o siedzeniu zbyt dlugim na kolanach a o lezeniu to juz nawet nie wspomne, trzeba chodzic i zwiedzac i dzieki pogodzie znow caly dzien na podworku ;) , odzwyczailismy sie od spacerow wiec niewiem co to bedzie jak wrocimy.

No i opanowalismy umiejetnosc siadania - wystarczy ze mu podam łapki - mocna chwyta i sam do gory sie podnosi , az sie boje ze troszke za wczesnie, na kolanach troszke tez mi siedzi , ale jak go poloze to ryk a wiem ze na kregoslup to niedobrze i tak miotam sie miedzy młotem a kowadłem :baffled: co z tym teraz zrobic

A ja dzieki ogromnemu podworku codziennie gram sobie w banbingtona :-D ale z kondycja nie jest wesoło.

witam wieczorową porą,
wróciłam właśnie od fryzjera i mam nową fryzurę oczywiście skrytykowną przez M. ale co tam ja się dobrze w niej czuję, a to najważniejsze :-)
moja Pola też odstawia już 3 dzień histerię przed zaśnięciem teraz też o robi. zobaczymy jak długo będzie jeszcze płakać. zjeść zjadła 210ml więc głodna nie jest, chyba zmęczona i nie może zasnąć

Katrinka, moja to samo :( właśnie urządziła wielka awanturę, bo chcieliśmy jej dac mleko. nie, ona nie bedzie pić i koniec :( teraz zasypia głodna znowu. matko, ale się tym stresuję. chyba nie powinno tak być, kiedys jadła ok.20 i spała do 2-3. a teraz zasypia i ja nie wiem, o której wstanie na to cholerne mleko.

uuuuuuu rzeczywiście przykro, ale tak to już jest z facetami.
ionka sto lat sto lat................. wszystkiego najlepszego, pociechy z Oleńki i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo dzieci :-)

Wszystkiego dobrego!!! STO LAT :happy:

ja chyba kupię nianię..a ma ktora z kamerka?? jaka polecacie?
jak mlody spi to ja muszę siedzieć do góry a wkuchni nie mozna nic zrobic...

u mnie zjedzeniem tez srednio...w nocy pije flachy po 165ml 2x rano tez tak zjadl ale o 12 i 16 zjadl po 80ml i krzyk, wyginanie się...herbatki to z 60ml wypija.

:crazy:

a co mu chodziiiii?? chyba kazde dziecko ma tkaie przejsciówki moze to wina ząbków

i jakie macie foteliki do jedzenia??? dzisiaj jadę kupić
Ja mam bebe confort model Omega tylko że one są drogie teście dali 569zł. Ale są rewelacja mały uwielbia w nim siedzieć.Ionkawszystkiego naj kochana :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry