reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas pępowina poddała się za 2 cięciem :) Ale mój Miły zapytany o przeżycie związane z odcinaniem mamy od dziecka rzekł: bardziej podekscytowany byłem widokiem wychodzącego dziecka (!!!)

Złożyłam kondolencje w księdze Pati26 ... współczuje :(

Mój Antko zasypiał mi przed kąpielą i po raz pierwszy robiłam wszystko żeby mi dziecko nie zasnęło heheh - po 'jeziorku' naturalnie momentalnie padł ;D

reklama
spadam laseczki spać. stresowałam się bardzo dzisiejszym dniem, szczepienia u nas to koszmar, niunia tak płacze. A dziś była taka dzielna, jestem z niej dumna :) Ile wasze kobietki ważą??? moja 6500

witajcie

u mnie caly dzien nie bylo neta i dopiero wieczorkiem udalo mi sie was poczytac

maly dzisiaj jakis kiepski dzien ma, dosc czesto plakal i wydaje mi sie ze to przez ząbki bo strasznie lakpi do buzi bierze nawet jak mu butelke podaje, a jak masuje mu dziąselka to sie uspokaja

a od kilku dni po kapieli mamy atak histerii i placzu, niewiadomo czemu, placze zaczynają się jak ubieram pierwszy rękawek od body, pozniej jak sie go jud do konca ubierze i wiezmie na ręce to jest chwila spokoju, ale jak tylko sie go samego polozy to jest krzyk, i z jedzeniem tez niezaciekawie, musze go utulic i prawie uspic zeby mogl spokojnie jesc i to tez nie zawsze pomaga ostatenie 2-3 dni to moglo byc ze zmęczenia, ale dzisiaj o 19 sie obudzil, kapiel o 19.30 a jedzonko o 20.00 wiec nie byl chyba az tak strasznie zmeczony a tez byl koncert

kupilam dzisiaj książke z bajkami i zaczęłam malemu czytac i o dziwo ladnie lezal i sluchal, wiec bedziemy tez zwyczaj praktykowac :)

to oczywiste że się martwisz, każda z nas już zawsze będzie się martwić o swoje pociechy. Jak pomyślę że najpierw nosiłam córcię 9 miesięcy pod sercem a teraz miała bym się z nią rozstać to mi serce pęka. A własnie!! dziewczyny rodzące SN.... przecinałyście pępowinę?? bo ja tak, byłam w szoku jak mi podali te śmieszne nożyczki :szok:

U nas pępowinę przecinał mąż :) A mnie dzisiaj wzięło na wspomnienia z okresu ciąży i porodu :) To było tylko ponad 4 miesiące temu a wydaję się jakby minął co najmniej rok :)

Dzisiaj imieniny Marty, chyba jest kilka forumowiczek o takim imieniu, także wszystkiego naj naj naj naj Lepszego, pociech z dzieciaczków!

mamuśki pora na sen, mam nadzieję że się wyśpimy bo ostatnio taka niedospana jestem. spokojnej nocki i do poczytania jutro.

reklama
Moj porod tez byl ekspresowy i samotny ale to samotnosc z wyboru:tak: Jak zobaczylam ta umazana kruszynke to sie poplakalam, ale pepowine przeciela polozna hmmm nawet nie zapytala czy chce a mnie jakos z wrazenia nie przyszlo to do glowy. To musi byc fajne przezycie...no ale moze nastepnym razem:-)

katrinka7 Olenka tez lubi jak czytak jej bajeczki:tak:

Milej nocki zycze Wszystkim!

Do góry