M
myszowata
Gość
my ważymy już 8100g, ale waga urodzeniowa ponad 4020g:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WAMA jak sobie poradziłas z ta laktacja , Co tak cennego powiedziała Ci w tej kwestii RAMARI. JA sie strasznie męcze, pije juz karmi, herbate z kopru, pojechałam nawet do szkoły rodzenia wypozyczyc laktator elektryczny Lactina z medeli 6 zł doba + laktator reczny medeli bo trzeba miec osobista koncówkę jedyne 70 zł,daje sobie 6 dni jak to nie pomoze to koncze bo juz mi brak sil, dzis juz lepiej sciagnełam 90ml, sciagam tak co 3 h mniej wiecej. Co do kłótni to nie rozumię po co tak sie denerwowac, choc wzajemne obrazanie jest niedopuszczalne, ja bardzo lubie nasze forum codziennie czytam, pozdrawiam wszystkie dziewczyny.
DRonka wspólczuje gosci do 3 rano, trzeba było wczesniej zaczac ziewac
my ważymy już 8100g, ale waga urodzeniowa ponad 4020g:-)
właśnie się zastanawiamy na kupnem butli bo też mieszkam na wiosce i róznie to może byćNikodem też śpi od 13wytrąbił o 15 flache 165 ml i dalej kima..kurde strasznie się przyzwyczaił do smoka i przez to ciągle wstaje w nocy bo popłakuje ......co ja najlepszego zrobiłam ;-) u mnie jak śpi w dzien duzo to w noc też ładnie śpi. Aczkolwiek wczoraj o 21 jak przyjechał to juz spał i w noc o 2 gałami swiecił ale na szczescie usnął
Pola u mnie non stop na tej wiosce prąd wyłączają na szczescie kupilismy grilla elektrycznego i tam grzejemy wodę w razie co...ale 3ba kupic butle gazową małą...ale ja nie cierpie odpalać