reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
mcgosia super:) duży chłopak już z Mikołaja!

A mnei już szlag trafia na mojego syna. Cały dzień marudzi i cały dzień próbuję go uśpić... Masakra.. Z Olkiem to mamy tak, że on ma zawsze problem z odbiciem, odbija mu się 1500razy i zawsze jest o ten jeden raz za mało, co mu przeszkadza w uśnięciu!! Odbija mu się tyle razy, że w zasadzie jak mu się już uda usnąć, to już zaraz jest głodny. Normalnie już mi się płakać chce. Wiem, że to nie jego wina, ale nerwy mnie już biorą. Odłożyłam go do łóżeczka i się łódzę że sam zaśnie.... Cały dzień mi wisi na rękach!! NIc nie mogę zrobić, żeby chociaż na tych rękach pospał a tu dupa.. normalnie załamka:hmm:

mazia89 ja za każdym razem wycieram. Tzn. w domu to myję pupkę wodą z mydłem z każdym razem jak zmieniam pieluchę, a poza domem to za każdym razem wycieram wszystko chusteczką. Wkońcu skóra ma kontakt z moczem, więc trzeba to wytrzeć lub umyć. Ja sobie nie wyobrażam, gdybym miała zasikaną skórę i majtki i bez umycia się nałożyłą czyste majtki:eek: Sorki za porównanie:zawstydzona/y:

mi się podobnie wydaje:tak::tak::tak:

Zapomnialam sie przywitac:tak: A wiec przepraszam i dzien dobry!
Obejrzyjcie ta stronke! Super zdjecia:-D Mila's Daydreams

fajne fotki:tak:
mcgosia83 dorodny ten Mikołaj!
MIROSIA moja mała dziś tak samo....może to wina pogody...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry