reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

JA JUŻ WARIUJĘ!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAŁY DZIEŃ PRÓBUJĘ UŚPIĆ OLKA I NIIIICCCCC!!!!!!!!!!!! Usypia na 5 min i jęczy. Zaraz zeświruję!!:wściekła/y:

reklama
Czy wasze maluchy maja jeszcze ciemieniuche? My smarujemy przez tydzien olejuszka i łuski znikaja przez okolo tydzien jest spokoj ale potem znowu powraca.

mirosia moze zabki sie pchaja??

scotland z Pola mam to szczescie , ze wogole nie ma, ale Pat naprzyklad mial i nieraz nawet teraz mu sie pojawia, ale taka ciagla mial gdzies do roku.

Moja Lilka też cały dzień maruda. Właśnie przed chwilą zrobiłam ekstremalny spacer, tzn. Lilka w nosidle, ja kalosze i parasol i łaziłam z nią w te i spowrotem żeby usnęła i mamy sukces! Tyle tylko, że pewnie na 20 min ale dobre i to, bo miałam straszną ochote do Was zajrzeć.
Po tych wczorajszych ekscesach dzisiaj błogi spokój;-)
fiołkowa Kuba jest niesamowity nigdy czegoś takiego nie słyszałam. Pisałam Ci, że moja Lila też szczeka, ale u mnie to szczekanie raczej przypominające "cherlawego psa"- nie wiem czy dobrze napisałam "h" czy "ch"?
mcgosia no Mikołaj duzy chłopak i bardzo dobrze, tylko się cieszyć.

WAMA bbbbbardzo dziękuję za mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z laktacja już lepiej troszkę, ale od wczoraj nic nie robie tylko ciagne na tym elektrycznym, najgorsze to że mała nie chce ssac, chyba butla jej przypasowała, i teraz problem jak ja tu zmusic do jedzenia kiedy ta płacze, odwraca się i wymysla gagatek mały.
KArmi dalej pije choc jak pomysle ile ma kalorii to mi słabo. DRONKA jak mozesz to nie dawaj butli, to taka moja rada, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz

dziewczyki wyszłam do sklepu i wróciłam cała mokra. Maskara. A co najlepsze zalało mi wc i łazienke. Ojjj co za dzień. Sąsiadka przyszła z pretensjami że mamy jej malować mieszkanie!!! Był zapchany cały spływ więc to wina administracji że nie czyszczą, a nie nasza. Mówię wam, mam dosyć dzisiejszego dnia :-(

WAMA bbbbbardzo dziękuję za mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z laktacja już lepiej troszkę, ale od wczoraj nic nie robie tylko ciagne na tym elektrycznym, najgorsze to że mała nie chce ssac, chyba butla jej przypasowała, i teraz problem jak ja tu zmusic do jedzenia kiedy ta płacze, odwraca się i wymysla gagatek mały.
KArmi dalej pije choc jak pomysle ile ma kalorii to mi słabo. DRONKA jak mozesz to nie dawaj butli, to taka moja rada, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz
nie daje juz butli-mleko wrocilo - znowu tryska:):) ale jak przypomialas mi o kaloriach to mi sie slabo zrobilo...wczoraj wypilam 3:) i myslalam ze sie zrzygam bo ilez mozna ale poskutkowało:) no i mala dzis bez mm jest tylko cycuś:)
a ja nie mam laktatora wiec jedyna sila ssaca to cócia:/

reklama
u mnie tez mala sie do butli przyzwyczaila, ale dalej dostawiam ja najpierw do piersi i jak juz ani ja ani ona nie mozemy wytrzymac to wtedy dokarmie ja butla z mlekiem ktore wczesniej (w nocy) sciagnelam. Moja jest bardzo ciekawska i piers ja nudzi i sie ciagle rozglada i wierci, przez co ciagle gubi brodawke, w rezultacie ja jestem cala mokra i ona tez, i moj pomysl to przyczepiam sobie jakas kokarde do bluzki, na ramiaczko od koszulki, tak ze Pola sie w nia zapatrzy i ciagnie dalej, i przestaje sie rozgladac.
Mam nadzieje ze cos pomoglam :)

Do góry