madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia 84 bardzo prosze zebys edytowala posty,jesli chcesz cos dopisac) a nikt jeszcze nie odpisal.Tak aby nie zdarzały sie 2 posty od Ciebie jeden pod drugim
Dobrze postaram sie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia 84 bardzo prosze zebys edytowala posty,jesli chcesz cos dopisac) a nikt jeszcze nie odpisal.Tak aby nie zdarzały sie 2 posty od Ciebie jeden pod drugim
ja wypełnialam też w szpitalu cos i nic nie dostałam jeszcze...na co oni czekaja hehehe ;-))))
Mazia Twój juz psi, zanim chłopaki wroca ja mlodego wykapie itd to bedzie 22 'super'jak nie pozniej
ja dodaje kleik i mam smoczek lovi 3+ wolny.moja córcia też już spi. kładę się i ja niedługo. U mnie leje strasznie. Udało mi sie wyjsc po zakupki jak troszkę kropiło. Powiedzcie mi mamusie jak dodajecie kleik ryżowy do mm to jakim smoczusiem podajecie dzieciaczkom?? dodam że używam butelek i smoczków avent.
dziewczyny czy wy się orientujecie jakie są normy przybierania na wadze??
ja mojego dzisiaj zwazylam po 2 tygodniach przerwy i przybral 200 gram, no i jesli w takim tempie będzie przybieral, to znowu wyjdzie ze w 6 tyg przybierze 600 gram i zdaniem mojej pediatry to jest za mało no i coja mam zrobic?? mam mu kaszki zapodawac zeby lepiej przybieral?? na razie troszke mu zmienilam bo po obiadku zawsze pil soczek, a teraz podaje mu mleko, bo tak mi sie zdaje ze on tego mleka jakos malo wypijal przynajmniej jak czytam ile piją wasze dzieciaczki, no moze niektore piją mniej ale to przewaznie dzieczwynki