reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A co tu się działo? Nie kłóćcie się już :tak:
Jak ktoś nie ma ochoty, to niech po prostu skasuje forum z ulubionych zakładek i już.

Ja właśnie pierwszy raz w życiu byłam na policji i zgłaszałam oszustwo internetowe z tą nieszczęsną matą edukacyjną. Podobno w miesiąc ma się sprawa wyjaśnić i mam dostać zwrot całej kasy:-)

mojego mata nudzi i usypia w 3 secundy;))
To przynajmniej masz łatwy sposób na uśpienie go ;-)

reklama
Wiecie jestem dobrze zorganizowana ale tu nie rozumiana i atakowana. Większość z Was ma 1 dziecko ja mam dwójkę i strarsza nie chodzi do przedszkola więc muszę jej organizować czas. Sprzątam, gotuję, prasuję i pracuję za darmo w domu. Jest mi ciężko... nie nappiszę dlaczego bo tu już mój czas się skończył i zostałam wygoniona... Jesteście jak zwierzęa (niektóre forumowiczki bo z kilkoma mam konyakt osobisty. Cześć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a najśmieszniejsze że najpierw napisze potem edytuje i tak w kółko, żegnała się znów dostępna itp. itp. zostaje ignorowanie

Wiesz ja z hippa też dostałam,a z bobovity jeśli byś chciała to wejdź na stronę nutricia i wypełnij formularz o poradnik żywieniowy i Ci przyślą:-) W paczce jest: ów poradnik, próbka bebiko2, próbka kaszki bobowita bananowej, słoiczek zupki, próbka herbatki, mus babnan&jabłko i list:-)
ja juz tam sie dawno zarejstrowalam.A Ty kiedy ? do nie nic nie przyszlo.

Madzia 84 bardzo prosze zebys edytowala posty,jesli chcesz cos dopisac:)) a nikt jeszcze nie odpisal.Tak aby nie zdarzały sie 2 posty od Ciebie jeden pod drugim

Marcia mam tak samo nie widze go godzine i tesknie jak cholera.

A moj synus juz spi jak to dobrze;)))))

Co do kroliczatka bardzo Was prosze IGNORUJMY ja nie piszmy do niej nic.Bo to jakis dziwny czlowiek.

reklama
Do góry