reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
bez odbioru. Marcia dokładnie nie ma forumowiczek z czasów ciąży tak jak mnie bo nie mamy czasu na głupoty tylko na aktywne spędzanie czsu z dzieckiem. Sama powiedziałaś. Zamiast z dzieckiem spędzaci eczas na forum Bez odbioru!!!!

a czemu pokasowalas to co napisalas dużymi literami?????? ja jestem tu od stycznia 2010 czyli byłam w ciąży, sama się przyznałaś że nas czytasz więc chyba masz jednak czas, króliczątko idź sobie prosimy

może króliczątko jesteś taka sierotka że nie umiesz pogodzić obowiązków matki z przyjemnościami ale to już twój problem

Marcia dokładnie nie ma forumowiczek z czasów ciąży tak jak mnie bo nie mamy czasu na głupoty tylko na aktywne spędzanie czsu z dzieckiem. Sama powiedziałaś. Zamiast z dzieckiem spędzacie czas na forum .Bez odbioru!!!! Narka :p

Dla mnie to nie są głupoty a ja jestem tutaj z okresu ciązy.Fajnie mi sie tutaj spedza czas jak Bartus spi i bardzo lubie nasze mamuski.

bez odbioru. Marcia dokładnie nie ma forumowiczek z czasów ciąży tak jak mnie bo nie mamy czasu na głupoty tylko na aktywne spędzanie czsu z dzieckiem. Sama powiedziałaś. Zamiast z dzieckiem spędzaci eczas na forum Bez odbioru!!!!

to idz i spędzaj ten czas z dzieckiem a nie z pustakami piszesz. Widać jestes kiepsko zorganizowana skoro masz czas na jedno lub drugie, trzeba sobie życie poukładać tak żeby na wszystko miec chwilę. No uciekaj już...

madzia84 bardzo się cieszę, że Bartuś niewiele ale zawsze coś przybrał, a zobaczysz skóra się poprawi. paczkę z oilatum wysłał mój M dziś więc myślę, że pod koniec tygodnia dojdzie do Was.
mnie tu nie było w czasach ciąży, ale jestem teraz i wcale nie znaczy to że nie spędzam czasu z moimi dzewczynami. mam czas wtedy kiedy Pola śpi, wtedy was czytam i piszę.Też bardzo lubię nasze forumowe mamusie :-)
króliczątko idź sobie, nie wiem dlaczego zaczepiasz i co chesz tym zyskać.

a na dobra sprawe co za roznica kto odkad tu jest, wazne ze jest i tyle.

my na druga ture szczepien idziemy w czwartek. Polcia wlasnie zasnela na macie, a nigdy sie jej to nie zdarza.. ide obiad podgrzewac :)

reklama
Do góry