tylko u nas te kłótnie już są od dłuższego czasu, czasami mam już tego dość, ale może nie będę psuła atmosfery bo jak zacznę się użalać to będzie dramat :-)no kurde, jaka milusia atmosfera, hoho.
Wama- podajmy sobie ręce, ja też nie z Pl piszę, więc sie powinnam wynieść z forum jeszcze szkoda, że nie zostałyśmy nazwane nieudacznikami, skoro wyjechałyśmy z Polski...
nic to żyjemy dalej
Polusia, ja też miałam taki okres, że się z M. nonstop kłóciłam było bardzo kiepsko ale wszystko wróciło do normy
teraz on usypia małą, a ja mam czas na obiad (super pora, nie?) i na BB
Madzia- moja Ol przybrała tylko 100gr w prawie 3 tygodnie we czwartek idę na oficjalne ważenie, więc pewnie się nasłucham...
Edit: a dlaczego znikła opcja "dzięki"?? czy tylko ja nie mam?
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kochane zegnam sie z Wami, moje dziady wrocily
magdusia_
w oczekiwaniu :)
tylko u nas te kłótnie już są od dłuższego czasu, czasami mam już tego dość, ale może nie będę psuła atmosfery bo jak zacznę się użalać to będzie dramat :-)
Polusia po to jesteśmy, żeby wysłuchać, doradzić, pomóc. pisz co masz na serduchu, od razu będzie Ci lżej ;-)
ionka
Fanka BB :)
tylko u nas te kłótnie już są od dłuższego czasu, czasami mam już tego dość, ale może nie będę psuła atmosfery bo jak zacznę się użalać to będzie dramat :-)
dawaj dawaj, zawsze to nie o dzieciach, hehe a tak serio, to współczuję, ja tez nie lubię ciężkiej atmosfery w domu. dobija mnie to psychicznie.
wróciła opcja dzięki, czary mary
magdusia_
w oczekiwaniu :)
Marciaa sporo godzinek twoich chlopców nie było, juz pewnie zdążyłaś się stęsknić
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartus jak przed 2 tyg był karmiony nutramigenem to wogóle nie przybrał tylko stał na wadze,takze niewiem czy przez to mleczko,bo pic je pił,ale z niechecią.Synus wykąpany wypił mleczko i sobie lezy na lezaczku i rozmawia z kaczką.
Hmmm widze dziewczyny, ze bylo ostro...ale naszczescie atmosfera sie oczyscila...co do tej klotni to dodam tylko, ze ja lubie bardzo czytac co u Was i Waszych maluchow i nie uwazam zeby rozmowy byly monotematyczne!
Olenka dzis dala popis. Plakala ponad godzine i nie wiem dlaczego. Czy to mozliwe, ze po malej lyzeczce jabluszka ktore jej dzisiaj dalam? Jak myslicie?
Olenka dzis dala popis. Plakala ponad godzine i nie wiem dlaczego. Czy to mozliwe, ze po malej lyzeczce jabluszka ktore jej dzisiaj dalam? Jak myslicie?
Marcia gdzie Twoje chlopy tak dlugo byly.Boziu ja jakbym musiala mlodego tak pozno klasc to bym sie postrzelila.Moj o 19 juz pada,wkladam go do wyra i w 5 min odplywa.A spi z przerwami przewaznie dwoma ok 10min na papu tak do 8-9.Czasem i do 10 .
nesiaa a miala twardy brzuszek? albo meczyly ją bączki?
ionka mi tez dzieki gdzies ucieklo
nesiaa a miala twardy brzuszek? albo meczyly ją bączki?
ionka mi tez dzieki gdzies ucieklo
reklama