reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no kurde, jaka milusia atmosfera, hoho.

Wama- podajmy sobie ręce, ja też nie z Pl piszę, więc sie powinnam wynieść z forum :( jeszcze szkoda, że nie zostałyśmy nazwane nieudacznikami, skoro wyjechałyśmy z Polski...
nic to :) żyjemy dalej ;)

Polusia, ja też miałam taki okres, że się z M. nonstop kłóciłam :( było bardzo kiepsko :( ale wszystko wróciło do normy :)
teraz on usypia małą, a ja mam czas na obiad (super pora, nie?) i na BB :)

Madzia- moja Ol przybrała tylko 100gr w prawie 3 tygodnie :( we czwartek idę na oficjalne ważenie, więc pewnie się nasłucham...

Edit: a dlaczego znikła opcja "dzięki"?? czy tylko ja nie mam?
tylko u nas te kłótnie już są od dłuższego czasu, czasami mam już tego dość, ale może nie będę psuła atmosfery bo jak zacznę się użalać to będzie dramat :-)

reklama
tylko u nas te kłótnie już są od dłuższego czasu, czasami mam już tego dość, ale może nie będę psuła atmosfery bo jak zacznę się użalać to będzie dramat :-)

dawaj dawaj, zawsze to nie o dzieciach, hehe ;) a tak serio, to współczuję, ja tez nie lubię ciężkiej atmosfery w domu. dobija mnie to psychicznie.

wróciła opcja dzięki, czary mary ;)

Bartus jak przed 2 tyg był karmiony nutramigenem to wogóle nie przybrał tylko stał na wadze,takze niewiem czy przez to mleczko,bo pic je pił,ale z niechecią.Synus wykąpany wypił mleczko i sobie lezy na lezaczku i rozmawia z kaczką.

Hmmm widze dziewczyny, ze bylo ostro...ale naszczescie atmosfera sie oczyscila...co do tej klotni to dodam tylko, ze ja lubie bardzo czytac co u Was i Waszych maluchow i nie uwazam zeby rozmowy byly monotematyczne!

Olenka dzis dala popis. Plakala ponad godzine i nie wiem dlaczego. Czy to mozliwe, ze po malej lyzeczce jabluszka ktore jej dzisiaj dalam? Jak myslicie?

Marcia gdzie Twoje chlopy tak dlugo byly.Boziu ja jakbym musiala mlodego tak pozno klasc to bym sie postrzelila.Moj o 19 juz pada,wkladam go do wyra i w 5 min odplywa.A spi z przerwami przewaznie dwoma ok 10min na papu tak do 8-9.Czasem i do 10 .

nesiaa a miala twardy brzuszek? albo meczyly ją bączki?

ionka mi tez dzieki gdzies ucieklo :(

reklama
Do góry