reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moje dziecie siedzi mi na kolanach i rwie sie do komputera :) widzi ze mama klika i on tez chce :) bedzie maniak komputerowy po mamusi :)

widze ze mala wojna na forum, ale wyluzujcie juz troszke
dla mnie to forum o dzieciach i ciesze sie ze moge poczytac jak radzicie sobie z dzieciakami co dajecie jesc jakie mają dolegliwosci bo sama na niektore sprawy wogole nie zwrocilabym uwagi, a tak jest forum to mozna sie czegos dowiedziec :)

reklama
ok dziewczyny juz nie bede odpisywac i dodawac do tej atmosfery, bo watek sie psuje, poprostu mnie wkurza jak ktos mi/nam ubliza...

Madzia przepraszam za zamieszanie, mozesz wkleic posta jeszcze raz?

A wiec tak kobitki.Bartus w tydzien przybrał 56g duzo to nie jest ale zawsze cos wazy 6520.Jak narazie mam tylko mleko bebilon 2 dawac,nie smarowac oliwką dała mi dwie mascie jedna na ciałko a druga na ciemieniuche kąpac w emolium lub w tym co polusia chce mi przesłac.Za tydz mozliwe szczepienie.Szkoda ze nie moge podawac obiadków itp,ale na to przyjdzie czas,najwazniejsze zeby jego skórka była zdrowiutka.Dziekujemy za kciuki.

Co za nerwowa atmosfera,przez to nikt nie zauważył ze napisałam posta.
Madzia kochana nie widzę żadnego Twojego posta... :no:

o już jest. Ważne że wogóle przybiera, skórkę szybciutko wyleczycie i Bartuś będzie zajadać obiadki, masz racje, na wszystko przyjdzie czas, najważniejsze zdrówko :tak:

Ostatnia edycja:
Madzia 56gr zawsze cos. Pozniej juz waga tak nie leci szybko jak w pierwszych miesiacach :))Króliczątko nie ma tu forumowiczek z okresu ciązy bo duzo jest zajetych i nie ma czasu :)

.
Piszci na mnie co chceci ja tu nie zaglądam już...
A tak wasza sprawa gdzie mieszkacie ale piszcie tam na swoich forach!!!!! Nie macie tam...??? Wyprowadziliście się to nie identyfikujecie się z Polską i polskimi realiami i mamami..!!!!!

Wiesz........ szkoda mi Ciebie, nie będę tego dłużej komentować...

madzia moja tez do pulpecikow nie nalezy i tez wolno przybiera, ale wazne ze nie traci na wadze. Czy to bedzie druga tura szczepien Bartusia?

reklama
Do góry