reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

O ja..bojowa atmosfera nie było mnie pare godzin...Forum babyboom zostalo stworzone po to by udzielać się w kwestii dzieci. Jeśli komuś brakuje tematu o czym innym niech go stowrzy. No problem.MoniaBezgadzam się z TobąMłoda mamuska-zostań. Zawsze tak będzie, że jednym bedzie się podobać co druga osobia robi a innym nie. Króliczątko- nie stwarzaj nerwowej atmosfery, nie dolewaj oliwy do ognia. Skoro jestesmy tkaie be to po co nas czytasz?????Nie obrażajmy się ani nie wyzywajmy. Niech każda mama traktuje z luzem działania innych mam i będzie ok. Ja czasami milczę jak ktoś według mnie robi nie dokonca ok. Wolę nie denerwować innych ;)

reklama
kroliczatko powtarzasz sie juz... zapomnialas mnie tylko nazwac prostaczka! w privie Ci tego nie zabraklo... po co wyzywasz nas od pustakow i kiepskich? a potem jeszcze tu piszesz? i czemu edytowalas wiadomosc??? wstyd Ci teraz?

Bo nałatwiej na forum napisać co komu nie gra a gdyby tak spotkać się w realu to ciekawe czy było by tak łatwo powiedzieć prosto w oczy ze jestesmy be

O ja..bojowa atmosfera nie było mnie pare godzin...Forum babyboom zostalo stworzone po to by udzielać się w kwestii dzieci. Jeśli komuś brakuje tematu o czym innym niech go stowrzy. No problem.MoniaBezgadzam się z TobąMłoda mamuska-zostań. Zawsze tak będzie, że jednym bedzie się podobać co druga osobia robi a innym nie. Króliczątko- nie stwarzaj nerwowej atmosfery, nie dolewaj oliwy do ognia. Skoro jestesmy tkaie be to po co nas czytasz?????Nie obrażajmy się ani nie wyzywajmy. Niech każda mama traktuje z luzem działania innych mam i będzie ok. Ja czasami milczę jak ktoś według mnie robi nie dokonca ok. Wolę nie denerwować innych ;)

no właśnie

krolicztako juz nie masz do czego sie czepiac?? ja cie nie ponizam, to ty pierwsza napisalas, ze jestesmy keipieskie i ze masz dosc pustakow.... teraz nazywasz mnie klamca a w prive prostaczka??? dziewczyno idz sie leczyc, bo cos z toba nie tak. O czym w takim razie pisalas w poscie , ktory pozniej usunelas?? i jak nikogo nie wyzywasz?? jak sie zgodzisz to wkleje twojego priva i zobaczymy kto kogo wyzwal.

reklama
Do góry