owlrene
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny.Ja wlasnie po prysznicu i z kawka w reku.Poczytalam was i chcialam sie piatkowo przywitac.Wiecie mam wrazenie ze odkad z wami klikam czas mi szybciej leci.Moja siostra sie smieje ze to juz nalog.Wstaje ja przy babyboom,kladzie sie spac ja znowu
Ale chyba po prostu z wami jest milo i mamy podobne problemy wiec jestesmy jakby bratnie dusze
Marti rzeczywiscie koszmarna noc.Ale sie nie denerwuj,bo sama mowilas zewszystko sprawdzone i jest ok.Napewno taka twoja natura,a skoro dzidzia rosnie zdrowo to znaczy ze je to nie szkodzi.Ale uwazaj na siebie i baby.
Ok znikam wyslac czerede do szkoly i zasuwam do pracy.Wpadne wieczorkiem kuknac co u was Milego popoludnia
Ale chyba po prostu z wami jest milo i mamy podobne problemy wiec jestesmy jakby bratnie dusze
A ja znowu , przeżyłam koszmar...byłam w nocy ( o 2) w szpitalu, bo znów zaczełam krwawić:-(z dzidzią w porządku, nic się nie odkleja, wody płodowe w normie, łożysko też...nie wiadomo od czego te krwawienia, już wszystkie możliwe lekarstwa biorę....normalnie za każdym takim krwawieniem zbliżam się do zawało serca:-(
Marti rzeczywiscie koszmarna noc.Ale sie nie denerwuj,bo sama mowilas zewszystko sprawdzone i jest ok.Napewno taka twoja natura,a skoro dzidzia rosnie zdrowo to znaczy ze je to nie szkodzi.Ale uwazaj na siebie i baby.
Ok znikam wyslac czerede do szkoly i zasuwam do pracy.Wpadne wieczorkiem kuknac co u was Milego popoludnia