Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
A mam pytanko...wiecie moze jak sie liczy miesiace ciazowe??? od jutra mi sie zacznie 13 to chyb a 3 miesiac??? czy jak bo niewiem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marti wlasnie najwazniejsze ze z dzidziomwszystko ok i o tym wiesz
no nawet jakbym poszla do doktorka to w zyciu bym sie nie przyznala ze w rurze zjezdzalam haha :-) chyba by mnie zjadł ;-) na szczescie nic mnie nie boli tylko wlasnie wtedy po basenie przez chwile moze i to skurcz jakis byl ale chwilowy mam nadzieje ze dzidzia sie na mnie nie obrazila ;-)
zastanawiam sie jak tam nasza izula mam nadzieje ze u mniej wszystko ok i niedlugo wypuszcza ja do domku
a ja tez studentka od tego roku i pewnie pierwsze zajecia w pazdzierniku a rozpoczecie pod koniec wrzesnia... a sluchajcie bo mam takie w domu sluchawki lekarski ale dzidzi jeszcze nie slysze tylko takie smieszne bulgotanie i szumi strasznie ale te bombelki sa smieszne
Hej dziewuszki :-)
oddam troszke slonca! u nas koło Warszawy Piekna pogoda
ale podobno ostatni dzien.. weekend ma byc zimny..
Przez 3 dni bolala mnie łydka i zastanawiam sie czy moge wziac magnez z wit B6..?
wczoraj bylam w lumpeksie i kupilam 2 bluzeczki, sweterek i spodniczke. Tylko spodniczka to niestety nie ciazowa.. na teraz moze byc. Poki brzuszek nie jest zbyt duzy :-)
MożeszPrzez 3 dni bolala mnie łydka i zastanawiam sie czy moge wziac magnez z wit B6..?
ja niestety też jestem beznadziejna w szukaniu czegokolwiek w lumpeksach, a słyszałam, że fajne rzeczy można tam znaleźć, nie tylko ciążowe, ale też takie dla maluchów, nawet nie używane, z metkami...Co do lumpeksów ja nie mam daru szperania...po prostu nie umiem szukać jak coś wisi bezładnie na wieszakach czy koszach a chciałabym ....bo wiem że czasem są zaj*** rzeczy na szperkach!!