reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
marti wlasnie najwazniejsze ze z dzidziomwszystko ok i o tym wiesz :tak:

no nawet jakbym poszla do doktorka to w zyciu bym sie nie przyznala ze w rurze zjezdzalam haha :-) chyba by mnie zjadł ;-) na szczescie nic mnie nie boli tylko wlasnie wtedy po basenie przez chwile moze i to skurcz jakis byl ale chwilowy mam nadzieje ze dzidzia sie na mnie nie obrazila ;-)

zastanawiam sie jak tam nasza izula mam nadzieje ze u mniej wszystko ok i niedlugo wypuszcza ja do domku:tak:

a ja tez studentka od tego roku i pewnie pierwsze zajecia w pazdzierniku a rozpoczecie pod koniec wrzesnia... a sluchajcie bo mam takie w domu sluchawki lekarski ale dzidzi jeszcze nie slysze tylko takie smieszne bulgotanie :-D i szumi strasznie ale te bombelki sa smieszne :-D

marti wlasnie najwazniejsze ze z dzidziomwszystko ok i o tym wiesz :tak:

no nawet jakbym poszla do doktorka to w zyciu bym sie nie przyznala ze w rurze zjezdzalam haha :-) chyba by mnie zjadł ;-) na szczescie nic mnie nie boli tylko wlasnie wtedy po basenie przez chwile moze i to skurcz jakis byl ale chwilowy mam nadzieje ze dzidzia sie na mnie nie obrazila ;-)

zastanawiam sie jak tam nasza izula mam nadzieje ze u mniej wszystko ok i niedlugo wypuszcza ja do domku:tak:

a ja tez studentka od tego roku i pewnie pierwsze zajecia w pazdzierniku a rozpoczecie pod koniec wrzesnia... a sluchajcie bo mam takie w domu sluchawki lekarski ale dzidzi jeszcze nie slysze tylko takie smieszne bulgotanie :-D i szumi strasznie ale te bombelki sa smieszne :-D
Ja też się własnie zastanawiam co z Izą.. kiedy ja wypuszczą:tak: Mam nadzieję, że u niej i malenstwa wszystko oki. Razem testowałyśmy:tak:I mamy termin na ten sam dzień:tak:
O kurka a skąd masz te sluchawki, masz lekarza w rodzinie?;-) Pożycz, posłucham i oddam;-)Hihi:-)

Hej dziewuszki :-)
oddam troszke slonca! u nas koło Warszawy Piekna pogoda :-D
ale podobno ostatni dzien.. weekend ma byc zimny..

Przez 3 dni bolala mnie łydka i zastanawiam sie czy moge wziac magnez z wit B6..?

wczoraj bylam w lumpeksie i kupilam 2 bluzeczki, sweterek i spodniczke. Tylko spodniczka to niestety nie ciazowa.. na teraz moze byc. Poki brzuszek nie jest zbyt duzy :-)

Hej dziewuszki :-)
oddam troszke slonca! u nas koło Warszawy Piekna pogoda :-D
ale podobno ostatni dzien.. weekend ma byc zimny..

Przez 3 dni bolala mnie łydka i zastanawiam sie czy moge wziac magnez z wit B6..?

wczoraj bylam w lumpeksie i kupilam 2 bluzeczki, sweterek i spodniczke. Tylko spodniczka to niestety nie ciazowa.. na teraz moze byc. Poki brzuszek nie jest zbyt duzy :-)
Wklej zdjęcia:tak: Ja tez lubię po lumpeksach chodzic:tak: Bo mozna naprawde ładne rzeczy niedrogo kupic i to jedyne w swoim rodzaju:tak::-)
U mnie też piękna pogoda, może dlatego, ze my z tego samego województwa:-)

agniesiak niew iem skad mam sluchawki moj tata kiedys przyniosl a skad ma to nie wiem :-) ale tak slucham co jakis czas ale serduszka nie slysze jeszcze a siedze tak z 5 minut i sie w slu****e ;-)

czarnuszka 4 misiac sie zaczyna od poczatku 14 tc a nie od 13... no bo przeciez jak sa trymestry to kazdy po 3 miesiace ... no i tygodnie tez skonczone tc. 13tc jak sie konczy to jest koniec 3 miecha zaczyna sie 14 tc i zaczyna sie 4 miesiac... pytalam lekarza np masz tez tutaj http://www.erodzina.com/forum/1-vt1632.html?start=0&sid=7437a587d7816768553a0e520b47a648

U mnie też pogoda cudowna ale podobno już po weekendzie taka nie będzie:baffled: A ja dziś miałam nieodpartą pokusę czegoś otrego...moze dlatego ze caly dzień na płatkach i jogurcie byłam no i zjadlam zupkę chińską..oczywiście vifon ostry :-) pychota

Co do lumpeksów ja nie mam daru szperania...po prostu nie umiem szukać jak coś wisi bezładnie na wieszakach czy koszach:baffled: a chciałabym ....bo wiem że czasem są zaj*** rzeczy na szperkach!!

Ostatnia edycja:
reklama
Co do lumpeksów ja nie mam daru szperania...po prostu nie umiem szukać jak coś wisi bezładnie na wieszakach czy koszach:baffled: a chciałabym ....bo wiem że czasem są zaj*** rzeczy na szperkach!!
ja niestety też jestem beznadziejna w szukaniu czegokolwiek w lumpeksach, a słyszałam, że fajne rzeczy można tam znaleźć, nie tylko ciążowe, ale też takie dla maluchów, nawet nie używane, z metkami...
może się przełamię i znów spróbuje wejść do jakiegoś?

Do góry