reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie ,caly dzien mnie jakos odpycha od kompa ,caly dzien jestem jakas nadwrazliwa wszystko mi na nerwy dziala ,bylam na kolejnym zastrzyku i nawet to dzisiaj tak mocno bolalo jak nigdy ,denerwuje sie na jutro nie moge spac bo mysle .
Rano o 8 .15 musimy juz byc w urzedzie i oddac papier i odebrac klucze
156668.gif
od nowej chatki a o 10 w klinice i usg
156668.gif
ciesze sie ale rowniez boje .
Spijcie slodko i jutro sie odezwe trzymajcie kciuki kochane

reklama
Hejka, witam z rana.
Coś się dzisiaj ochłodziło.....:eek:
Ja dzisiaj na 15.45 ide na usg...juz się stresuję....

Z tego co pamiętam to któraś z Was ma jeszcze dzisiaj badanie genetyczne....

Trzymajcie za nas kciuki!

Witam o poranku :-D
będę trzymać:-)
macie coś słodkiego??
idę zabrać się za sprzątanie ale tak mi się nie chce

Hejka, witam z rana.

U nas też trochę chłodniej ale widze ze słonko wychodzi:-)
Trzymam kciuki, daj znać jak wrócisz.
Ja dopiero za tydzień idę do ginki i jak co miesiąc też będe miała USG

U nas słoneczko świeci ale rzeczywiście ciut chłodniej niż wczoraj. Wszamałam na śniadanko bigosik kapitański (przepis wkleiłam na wątku z przepisami:zawstydzona/y:), wiem, że dziś piątek ale nie mogłam się oprzeć:-)
Hejka, witam z rana.

Kochana będzie wszystko dobrze, zobaczysz:tak::-) Wrócisz szczęśliwa i wzruszona i będziesz nam opowiadać jak to się wiercił i wymachiwał rączkami i nóżkami:tak:
Kciuki zaciśnięte!:-)

hmm, bigosik powiadasz, ale mi ochoty narobiłaś...
W ciąży kobiet, dzieci i osób starszych podobno post nei obowiazuje :tak:

hejo
dzisiaj ide na wyniki, dopiero wstalam i tak mis ie chce do kibelka ale maz musial mi isc po pojemnik bbbrrrr zaraz mi zacznie oczami wyplywac :eek:

kurcze wiecie co... tak teraz mysle o moim wczorajszym wyskoku z ta rura na basenie wiem ze to nie madre bylo :baffled: ale myslicie ze dawka adrenaliny mogla dzidzi zaszkodzic??? nic mnie nie boli brzuszek nic a nic ale sie zastanawiam ciagle i martwic zaczynam choc wiem ze sama sobie winna jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Nic sie nie martw, dzidzi nic nie jest;-) Jeden zjzad z rury to nic złego się nie stało;-)nie denerwuj się bo tym denerwowaniem dzidzia się może denerwowac. (Ale mi wyszlo maslo maślane:-D)

Do góry