reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas to Franek toleruje tylko mnie i M. Zasypia jednak sam zupełnie :) od początku. no ja już ostatnion zastanawiałam się gdzie podziały się dziewczyny co udzielały się na forum w ciąży non stop. Ale to dziećmi jesteśmy pochłoniete :) ja mam net w komórce i tak też korzystam wiec wszędzie!!!.

Masz rację, w ciąży było więcej czasu na udzielanie się:-Da jak się wypadnie z tematu ciężko potem się "znaleźć"na forum:-(wiem to po sobie:zawstydzona/y:...pewnie mnie już nie pamiętacie:-:)-:)-(
my też planujemy chrzest na koniec sierpnia i spodziewam się przebojów na mszy, bo zdarzyło się chyba jeszcze, by nie płakała w czasie mszy...:baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam noca ;)chrzciny byly super nic nie plakala byla taka grzeczna ze nawet ksiadz ja chwalil :)nawet przy polewaniu glowa nie plakala :)bo zna to juz z basenu .Paczka doszla na czas i super bo bym nie miala co zalozyc :)Ja mam nadal 15 kg na plusie :/i moje stare ciuchy nie wchodza ale juz cyca nie daje wiec dieta i do zimy zamiezam te 15 stracic :)
Bedziemy miec swietne fotki czekamy na tel od fotografa kiedy beda juz gotowe :)myszka tak sie usmiechala i tak pozowala do fotek i oczywiscie prawie na kazdym zdieciu palec w buzi:)
ide lulu

ja właśnie wstałam odciągnąć mleko, udało się 200ml :) ale to po tylu godzinach bo mały śpi jak zabity od 21.00 zadowolony:) ulga w nocy po burzy może dlatego. Chciałam go nakarmić ale nie chciał...a mnie coś w kręgosłupie przeskoczyło i mogę tylko na wznak leżeć :(

Cześć ale duchota wczoraj zapowiadało się na burzę ale jakoś przeszło bokiem.U nas nocka taka sobie mały usną o 20.30 ale bez jedzenia na śpiąco zatankowałam go o 2 a wstał o 6 i teraz harcuje. Kiedy skończą się te upały? bo nie wyrabiam wprawdzie zakupiliśmy klimę do domu i jest super ale oczywiście mam stresa żeby małego nie przeziębić więc ja siedzę w pokoju z małym bez klimy:-( Idę kawkę robić do potem

heja
u nas tez po burzy, było ostro :) Na szczescie mozna oddychac hihi
mały raz sie obudził wieczorem tak walneło piorunem ale poplakal chwile i dało się uśpić bez problemu

Marcia zaręczyliście się tuz przed narodzinami synka:) jak romantycznie

Nie nie, zareczylismy sie jak wrocilam ze szpitala. Na drugi dzien :) 3 dni po:D

Cześć dziewczyny :happy:

Dzisiaj trochę chłodniej. Wczoraj wieczorem zanosiło się na mega burzę, ale tylko trochę zagrzmiało, zrobiło się wietrznie i troszkę popadało. Nie wiem, co się w nocy działo, bo spałam jak zabita do 5.30, kiedy to nastąpiła pobudka na karmienie. Ale tak czy inaczej dziś chyba nie będzie takiego upału, ufff.

Heronek - szczęśliwej podróży!
Ionka - życzę udanej imprezy :-) i żeby nie było tak upalnie
misia2010 pamiętamy :tak:

no i dyskusja nt. wózka w kościele, no kurde, na sam chrzest wyjmę, ale nie będę przytulać w taki upał dziecka przez całą mszę. no i cała dyskusja.
Ja byłam niedawno na chrzcie synka kuzyna i tam wszystkie dzieci były w wózkach.

musze się zabrać za poszukiwanie niani, przez babyboom znalazłam stronke niania.pl, no i zrobilam oferte, ale zeby mozna się bylo jakos skontaktowac z tymi nianiami to chyba musze wykupic konto premium 39.90zł z miesiąc chyba ze jakos inaczej sie da to obejsc musze troszke nad tym posiedziec, korzystała któras z was z takich stron??
Chyba trzeba wykupić. A kiedy wracasz do pracy?

Coś mi się wydaje że marcowe dzieciaczki karmione piersią przechodzą bunt wcinania z piersi i cos zaczęło im smakowac mm, kurcze wszedzie pisza żeby nie podawac mm, bo to jeszcze bardziej zaburzy laktacje, ale co zrobić dziecko ma być głodne, najgorsze to że mleka coraz mniej w piersiach w zwiazku z tymi fochami młodej, no zobaczymy, tak czytam to mało która z SWas jeszcze karmi piersią, czemu zrezygnowałyście?
U NAS DZIS CUDNIE PADA I 22 STOPNIE TYLKO REWELACJA

Witam sie.U nas wieczorem była taka burza ze az strach tak waliło lało,ale w domu jest tylko troche chłodniej,za to na dworzu wietrzyk i chłód,dlateg wybieramy sie na zakupy i do szpitala do Bartka pradziadka.Bartek ładnie spał burza mu nie przeszkadzała,obudził sie przed 5 i spalismy do 8.Wczoraj dałam synkowi jabłuszko ,a dzisiaj chce kupic kaszke taką na wodzie,niewiem za bardzo co mam mu dawac jak on ma tą skaze.Teraz Bartuś sobie drzemkuje a ja pije juz drugą kawke.

reklama
u nas ani widu ani słychu deszczu:no::no:znowu duchota i gorąc:dry:a wtedy mała co chwilę domaga się cysia i pić:angry:
asia2702 dzięki:tak:
kaamika super, że chrzciny udane:tak::tak:a mała była grzeczna:tak::tak:
wiolonczela42 u nas wciąż tylko i wyłącznie pierś:tak:

Do góry